Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Mariska’s heftige waarschuwing aan Frans Bauer – Zal hun huwelijk standhouden?


In een interview met Party onthult Mariska, de liefhebbende echtgenote van zanger Frans Bauer, hoe hun dertigjarig huwelijk met vele ups en af en toe een down zo sterk blijft. Ze licht toe dat Frans altijd vrolijk is, maar met de jaren ook wel eens zijn mindere momenten kent.

“Al dertig jaar zijn we gelukkig samen, maar dat betekent niet dat we nooit wat tegenslagen hebben gekend,” bekent Mariska. Hoewel Frans bekendstaat om zijn eeuwige vrolijkheid, heeft zelfs hij soms zijn mindere dagen naarmate hij ouder wordt.

Wat maakt hun relatie zo speciaal? Mariska verklaart dat hun samenzijn nog altijd vertrouwd aanvoelt omdat Frans nauwelijks veranderd is in al die jaren. Toch betekent dit niet dat ze nooit een meningsverschil hebben?

“Natuurlijk hebben we wel eens discussies,” vervolgt Mariska, “maar hier vliegt geen servies door het huis. We zijn aan elkaar gewaagd en laten elkaar niet zomaar de kaas van het brood eten.” Een krachtige uitspraak van Mariska die hun stevige band weergeeft. Maar ook zij heeft een waarschuwing voor haar beroemde echtgenoot.

In hun huwelijk heerst vertrouwen. Mariska gelooft er voor de volle honderd procent in dat er geen sprake is van overspel. Maar ze voegt eraan toe dat als dit wel het geval zou zijn, het meteen einde verhaal zou zijn. Frans Bauer weet dus precies waar hij aan toe is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties