Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthuld: Dit is de Shownieuws presentator die met een medewerkster de bezemkast in dook


Een onvergetelijke nacht vol onthullingen en spanning speelde zich twee maanden geleden af tijdens een wild feestje van Shownieuws. Een van de geliefde presentatoren werd betrapt in een heimelijke affaire met een productiecollega, wat tot grote opschudding leidde. De beschuldigende vingers wezen eerst naar Manuel Venderbos, maar na zijn krachtige ontkenning stond Tooske Ragas in de schijnwerpers van de geruchtenmolen. Nu, na weken van mysterie, komt Yvonne Coldeweijer met een explosieve update over dit schandaal.

Yvonne doet eindelijk de sappige details uit de doeken. “OMG jongens, ik heb eindelijk ontdekt welke presentator zich stiekem in een kast heeft verstopt met een productiecollega tijdens het Shownieuws-personeelsfeestje… “, schreef ze.

Deze onthulling zorgde voor een storm van opwinding. “De emoties liepen hoog op. Hoewel het uiteindelijk waar bleek te zijn, werden er toch enkele onschuldigen beschuldigd… Zowel Tooske als Manuel waren het slachtoffer van deze valse aantijgingen. Om het goed te maken, stuurde Airen zelfs een interne e-mail met excuses naar het hele team.”

Yvonne onthulde verder: “Het Shownieuws-team wist natuurlijk al lang wie de betrokkenen waren (veel crewleden waren er zelfs getuige van), maar ze hielden hun mond… Tot vandaag! Ik weet eindelijk wie het is…”

“Het is Bram’ Moszkowicz. Wat Airen zei, is dat de betrokkenen op twee verschillende niveaus werken, presentatie- en productieniveau. Blijkbaar interpreteerde iemand het woord ‘presentator’ wel erg letterlijk, waardoor er nog maar drie mogelijke verdachten overbleven. Een flinke misser dus.”

“Bram hoort natuurlijk ook bij het ‘presentatie’-niveau, gezien hij een vaste expert is in het programma. Volgens insiders bij Shownieuws zou hij een affaire hebben gehad met een verslaggeefster tijdens een Talpa Zomerfeest vorig jaar.”

En wie is dan die mysterieuze dame? “Het is geen redactrice, maar een verslaggeefster. Gelukkig maar, want de redactrices bij Shownieuws zijn gemiddeld 20 jaar oud. Deze dame is iets ouder en werkt ook aan zijn podcast ‘Recht in de Ogen’. Het incident vond plaats tijdens het Talpa Zomerfeest in de studio’s van Radio 538.”

“Ze verstopten zich samen in de schoonmaakkast. OMG! Bram kwam nooit aan die kant en wist niet dat er die avond ook schoonmaaksters aan het werk waren… Het lijkt erop dat ze op heterdaad zijn betrapt in die krappe kast.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

zo ben je s’lands bekendste en één van de betere advocaten en
zo ben je één van neerlands bekendste en grootste sneuneus geworden.
zooooooo genant deze bram

Hij is altijd zo keurig en correct , het lijkt wel of er niemand meer deugd van tv.
Leuk voor zijn vriendin zeg.

Komt inderdaad keurig over maar is niet voor niets uit zijn ambt van advocaat ontheven.

Wat hij in die kast deed? Misschien wilde hij er wel uitkomen 🤣