Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxeanne Hazes aangevallen in club door gek


Tijdens een uitje in een drukbezochte club kreeg Roxeanne Hazes te maken met een ongepaste aanraking. Een onbekende man betastte haar billen, wat de sfeer onmiddellijk verhitte. Haar vriend Erik Zwennes, die haar altijd met liefde bijstaat, reageerde instinctief en wilde verhaal halen bij de overtreder. De situatie liep echter uit de hand, aangezien de groep om de man heen steeds agressiever werd.

In een poging om de situatie te de-escaleren, besloten Roxeanne en Erik wijselijk om de club te verlaten en elders een veilig heenkomen te zoeken. Ondanks de oplopende spanning wist Erik zich te kalmeren en zijn vriendin te beschermen. Maar de onrust was nog niet voorbij.

Roxeanne deelde met &C haar verontrustende ervaringen van die bewuste nacht. “Het was zo brutaal,” sprak ze. Het is niet de eerste keer dat Roxeanne tijdens het uitgaan met dit soort incidenten te maken krijgt. Eerder had ze al eens een akelige confrontatie meegemaakt tussen twee ruziënde stellen, waarbij een glas haar oog verwondde.

Roxeanne zegt daarover het volgende in &C :

 ‘Met vriendinnen maakte ik ook een keer mee dat een stel ruzie kreeg, de man een glas op tafel gooide en er een scherf in mijn oog terechtkwam.’ Hier was de zangeres wel van geschrokken. ‘Dat je denkt: ”what the fuck” is hier zojuist gebeurd?’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties