Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

Natasja Froger gedwongen tot oogverwijdering na heftige complicaties


Het is een emotionele tijd voor presentatrice Natasja Froger, want ze heeft droevig nieuws te delen over haar geliefde hond Saar. Op Instagram onthult Natasja dat na meerdere complicaties het oogje van Saar moest worden verwijderd. De bijbehorende video laat het ingrijpende moment zien.

In de video legt Natasja uit: “Saar is aan haar oog geopereerd. Ze was aan één oog blind. Ik heb heel lang geprobeerd vijf keer per dag te druppelen, maar daar pestte ik haar echt mee. Dat vond ze een straf.” Een moeilijke beslissing volgde na overleg met de oogarts, dierenarts en de steun en toeverlaat van Stichting Hulphond. Het besluit werd genomen om het oogje van Saar te laten verwijderen. Natasja bekent dat ze wenste dat ze het haar geliefde viervoeter kon uitleggen.

Gelukkig kan Saar na de operatie weer genieten van heerlijke wandelingen. Natasja deelt deze positieve update met haar volgers.

De lieve reacties stromen binnen voor Natasja en Saar. Een van haar volgers schrijft: “Ach lieve Saar, van harte beterschap, er wordt goed voor je gezorgd.” Een andere volger voegt toe: “Och, arme schat. Dikke knuffel voor Saar en beterschap.” Het is duidelijk dat Saar veel steun en liefde ontvangt in deze moeilijke periode.

Hieronder het filmpje wat Natasja deelde:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grappig..jullie brengen het zo dat het lijkt of haar eigen oog eruit moet.

Dacht ik 👁 ook.
Wel zielig voor de hond 🐶

Ik vond dit niet grappig, de tekstschrijver blijkbaar wel, die heeft vaker dit soort uitglijders.

Dacht ook eerst dat het over haar ging, maar beter voor de hond en die functioneert prima met 1 oog, dus overdrijven is ook een vak,