Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes doet een hele bizarre onthulling


André Hazes, de zanger met een ego zo groot als zijn hitlijsten, heeft onlangs een opmerkelijke prestatie met trots aangekondigd. In een interview met Frank Dane op Radio 538 liet hij weten dat hij voor het eerst zijn eigen was heeft gedraaid. Ja, je leest het goed, André Hazes, de 29-jarige man die nog nooit op zichzelf heeft gewoond, is eindelijk tot het besef gekomen dat hij zijn eigen klusjes moet doen.

Terwijl voor de meeste mensen het doen van de was een alledaagse bezigheid is, lijkt het voor André een bijzondere mijlpaal te zijn. Het is haast beschamend dat hij zo’n simpele taak als een overwinning viert. Maar goed, laten we hem dan maar feliciteren met zijn “prestatie”.

Naast het doen van de was, heeft André Hazes ook zijn eigen huis betrokken. Voor hem is dit een positieve verandering na zijn verblijf in een afkickkliniek in Spanje, waar hij probeerde af te rekenen met zijn verslavingen. Hoewel hij beweert dat er alleen maar positieve veranderingen op zijn pad komen, blijft het succes van zijn comeback nog altijd uit.

Zijn oude team van liedjesschrijvers lijkt weinig interesse te tonen in zijn smeekbedes en zelfs de Amsterdamse Zomer heeft genoeg van zijn capriolen en heeft hem genadeloos afgekapt. Het is duidelijk dat zijn vermeende positieve veranderingen nog niet genoeg zijn om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Maar laten we eerlijk zijn, we wachten nog steeds vol spanning op de dag dat André Hazes écht groot nieuws te melden heeft. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat hij zijn wasjes blijft draaien en wie weet, misschien wordt hij ooit nog een meester in het vouwen van zijn eigen ondergoed.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit sneue ventje van bijna 30 jaar heeft voor de eerste keer een wasje gedraaid.
Zelf koken doet hij niet, hij laat de dagen dat hij daar is eten bezorgen.
Op maandag ligt hij op zijn deurmat en daarna peert ie hem weer want het gezinsleven is niet aan deze knul besteedt.
Het schijnt dat hij geregeld een uurtje boekt in een bekend hotel om andere vrouwen aan te duwen maar dat kan ook verzonnen zijn –samen met zijn maatje van de radio– zodat hij weer aandacht krijgt.
Yvonne C. gaat dit vast onderzoeken. 🍿

Wat is het toch een trieste figuur.Aandacht,aandacht .
Fijn dat hij nu de wasmachine kan bedienen kan die trut van een Monique dat niet voor hem blijven doen? Want die wil ook aandacht dan kan ze dat ook melden

Wat kan die gozer nu eigenlijk wel en waarom heeft zijn walgelijke moeder hem niets nuttigs geleerd.