Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B is echt totaal de weg kwijt en wil geld verdienen aan zijn slachtoffers


Na een verblijf in zowel Marokko als Dubai hoopte de beruchte rapper dat de woelige periode voorbij was en hij zijn carrière kon voortzetten. Maar oh boy, had Ali B het even mis!

De controversiële artiest lijkt zich echter niet te verstoppen. Hij wordt regelmatig in het openbaar gespot en lijkt zich geen zorgen te maken over de naderende gerechtelijke stappen die het Openbaar Ministerie tegen hem aan het voorbereiden is.

Opmerkelijk genoeg heeft goochelaar Hans Klok onlangs onthuld dat Ali B hem na een show benaderde en vol vertrouwen verkondigde dat het OM helemaal niets tegen hem heeft en hem niets kan maken. Ali B is er blijkbaar van overtuigd dat de zaak uiteindelijk geseponeerd zal worden. Durft hij de confrontatie met justitie aan?

Echter, zijn vrouw en tevens manager, Breghje, lijkt niet langer in Ali B’s onschuld te geloven. Ze heeft hem inmiddels verlaten, waarmee ze een duidelijk signaal afgeeft over haar twijfels omtrent zijn gedrag. Is dit het begin van het einde voor het powerkoppel?

Nu komt de sappige onthulling: Yvonne Coldeweijer heeft onthuld dat Ali B van plan is zijn verontschuldigingen aan te bieden met behulp van een rapnummer. Het nummer zal zelfs fragmenten bevatten van de spraakmakende BOOS-aflevering met Tim Hofman. Maar hier is de twist: Ali B zal zijn daden niet toegeven! Wat is het ware motief achter deze actie? Het lijkt erop dat hij probeert te profiteren van de situatie om extra aandacht te genereren voor zijn nieuwe nummer en commercieel gewin probeert te behalen. Als Ali B echt zijn excuses wil maken kan hij beter en interview geven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk komt die viezerik nooit meer aan de bak.
Hij word al door iedereen uitgekotst, hij zal dit nooit meer achter zich kunnen laten. Hij heeft nul komma nul respect voor zijn slachtoffers.
Mooi voorbeeld voor zijn zonen zeg.

Chrisje geef je helemaal gelijk, wat een vies eng mannetje is, hij.

Op deze manier misbruikt hij dus z’n slachtoffers dubbel.
Of doneert hij de opbrengst van z’n slechte muziek aan de vermeende slachtoffers ?