Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam smeekt Jake Paul om te stoppen met anabole en boksen


Jutta Leerdam, één van Nederlands beste schaatsers heeft haar hart heeft verloren aan de beruchte YouTuber Jake Paul. Maar hun relatie lijkt niet zonder zorgen te zijn. Jutta is namelijk helemaal niet blij met Jake’s keuze om te gaan boksen en zijn geld te verdienen met bloedstollende gevechten.

Als topsporter weet Jutta maar al te goed welke risico’s gepaard gaan met intensieve sporten, maar ze maakt zich ernstige zorgen over Jake’s beslissing om te blijven boksen. Het is een sport waarbij blessures en zelfs hersenschade op de loer liggen, zonder dat je het meteen merkt. Jutta vindt het ronduit onverantwoordelijk dat Jake deze weg is ingeslagen en eist dat hij stopt met boksen.

Maar tot nu toe lijkt Jake zich weinig aan te trekken van Jutta’s smeekbede. Op 5 augustus staat zijn gevecht tegen Nate Diaz gepland, waar hij zich volledig op richt. Alsof dat nog niet genoeg controversie is, werd Jake onlangs ook nog eens beschuldigd van het gebruik van anabole steroïden door een vrouwelijke UFC-vechter.

De vraag blijft hangen: zal Jutta haar relatie op het spel zetten als Jake volhardt in zijn gevaarlijke bokscarrière? Het lijkt erop dat ze mogelijk de bokspartijen van Jake even overslaat en niet aan zijn zijde zal staan om hem te steunen. We zullen zien hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt tussen Jutta en Jake.

Hieronder het filmpje van de vrouw die Jake Paul live in een interview beschuldigt van het gebruik van anabole steroïden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die gek is al veel te ver heen om ook maar iemand te geloven, die heeft zijn hele leven en hersenen allang naar de knoppen geholpen.

Heel jammer dat zo’n mooie en talentvolle jonge vrouw haar leven aan het vergooien is met zo iemand. Maar ja …liefde is niet alleen blind maar verdomd het ook om te kijken.