Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato


Het lijkt erop dat Marco Borsato de liefde weer heeft gevonden. Volgens niemand minder dan Yvonne Coldeweijer werd de zanger gespot op de veerboot naar Vlieland, in het gezelschap van een mysterieuze blonde vrouw en haar dochter. De knappe dame, die rond de 40 jaar oud wordt geschat, zou Marco’s nieuwe vlam zijn. Hoewel het niet bevestigd is of dit dezelfde dame is als eerder gespot, was het duidelijk dat het drietal het heel gezellig met elkaar hadden. De spion zegt dat Marco en de vrouw er verliefd uitzagen tijdens de reis.

Terwijl Marco zich op zijn nieuwe liefdesleven lijkt te richten, hangt er nog altijd een donkere wolk boven zijn hoofd. De zanger moet binnenkort voor de rechter verschijnen vanwege de beschuldigingen van misbruik van een minderjarige. Hoewel er geruchten waren dat er twijfel zou zijn over het handschrift van het slachtoffer, lijkt dit slechts een strategie van Marco’s verdediging te zijn. Uiteraard moet de politie het handschrift laten onderzoeken door een deskundige of het klopt. Dat dit nog niet is afgerond of volledig is gedaan wil natuurlijk niet zeggen dat er twijfel over is.

Deze rechtszaak belooft een belangrijk moment te worden voor Marco Borsato en zijn toekomst. We zullen op het puntje van onze stoel zitten terwijl het proces zich ontvouwt en hopen dat gerechtigheid zal zegevieren. In de tussentijd blijven we aandachtig kijken naar de ontwikkelingen in Marco’s liefdesleven en hoe zijn nieuwe romance zich zal ontvouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gatver je gaat als vrouw toch niet met zo’n viezeruk. Vreemdganger en pedo. Bah!
Duidelijk iemand die kickt op BN’er worden.😝

Dat zijn nogal wat beschuldigingen die u hier uit, beste Hanna.
U was erbij, bij hetgeen hij beschuldigd wordt? Indien niet dan snel terug uw mand in! In dit land geldt nog altijd
👉onschuldig tot het tegendeel bewezen is👈

Tevens is vreemdgaan geen misdaad en wil ik u eraan herinneren dat óók Leontien haar benen wagenwijd open heeft gegooid voor een andere man tijdens het huwelijk met Marco. Wat vindt u daarvan?

Ik heb helemaal niets met Borsato en ook nooit gehad, maar Loes je hebt helemaal gelijk.

Het lijkt wel of u jaloers op de nieuwe vriendin van Marco Borsato bent. Alsof u zelf zijn vriendin wilt zijn.

Laten we eerst maar afwachten of hij schuldig bevonden word. Dit is niet erg netjes om die man, wel of niet schuldig, al aan de hoogste boom op te hangen. Tegenwoordig word elke BN- er beschuldigd. Als ze echt schuldig zijn moeten ze bestraft worden dat is logisch. Maar nu is iedereen al schuldig zonder bewijs, alleen omdat sommige beroemd willen worden en wat ze daarmee aanrichten maakt ze niet uit.

@Ciska, volop vreemdgaan & zijn gezin
moedwillig kapot maken heeft hij gewoon toegegeven. Dus je kop als een struisvogel in het zand steken heeft weinig nut.