Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg maakt André Hazes langzaam kapot


Monique Westenberg het speeltje van André Hazes, heeft recent voor ophef gezorgd door het promoten van het zeer verslavende en inmiddels verboden middel snus. De actie heeft veel kritiek gekregen, ook van Flair-columniste Hester Zitvast, die niet terughoudend is in haar veroordeling.

Hester is van mening dat Monique een verkeerd signaal afgeeft door een Instagram-story te delen waarin te zien is hoe André een nicotinezakje tegen zijn tandvlees duwt. Als moeder van vier kinderen vindt Hester het onbegrijpelijk dat Monique zo’n gedrag als “sexy” bestempelt.

In haar column voor Flair benadrukt Hester dat het probleem verder gaat dan alleen het promoten van een verslavend product. Ze wijst op de verantwoordelijkheid van Monique als rolmodel en moeder. Het feit dat snus ook gebruikt wordt om scholieren te verleiden tot de criminele wereld, maakt de actie volgens Hester des te zorgwekkender.

Hester uit haar teleurstelling over de onvoorwaardelijke adoratie die Monique lijkt te hebben voor André. Ze vraagt zich af waarom alles wat hij doet als heilig wordt beschouwd, zelfs nadat hij net is afgekickt van drank en drugs. Het openlijk promoten van een extreem verslavend middel getuigt volgens Hester van een gebrek aan doordachte keuzes.

Als moeder zou je verwachten dat Monique meer bewustzijn en verantwoordelijkheid toont, vooral omdat haar zoontje, mini-Dré, op een gegeven moment ook met deze schadelijke gewoonte in aanraking kan komen. Hester hoopt dat Monique beseft dat haar actie ongelukkig en onverantwoordelijk was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk ” verafgoodt ” die narcistische trut André… hij is inmers haar wandelende pinautomaat. Klasse kun je niet kopen , het is en blijft een kamper.

Dat heeft die smerige Van Soelen al gedaan.🙄🤣😝

L*lkoek. Er is maar 1 persoon verantwoordelijk voor zijn doen en laten en dat is André zelf en niemand anders.

Diklip Van Snollen haar schuld vies sekreet ieuwwwwww🤭😆

Die taal van Peggy is duidelijk de taal van een mede kampgenoot.

Monique heeft maar 1 doel voor ogen en dat is André op alle mogelijke manieren proberen in te palmen om hem als melkkoe te gebruiken in de veronderstelling dat zo’n relatie enige status met zich meebrengt

Indertijd heeft zij ook niet ingegrepen, dat liet zij liever aan anderen over, dus waarom zou ze het nu wél doen?

Tokkies van de Van Soelen familie hebben hem in de goot geduwd.
Alles om zelf ook een BN-r te worden. Vooral stiefpappie is zooooooo mediagek!

Gelukkig is Andre niet meer bij zijn destructieve diklip ex.
Dan was ie er echt helemaal aan gegaan. Zij heeft nul inhoud en is zo in-en-in labiel.

Ik ben een roker en ja ik weet dat het slecht is maar ik ben wel zelf degene die een peuk in mijn mond stopt en aansteekt, en zo is het met iedereen. Je stopt het zelf in je mond of neus of waarin dan ook. Geen andere de schuld geven van je eigen zwakheid dat zou wel heel makkelijk zijn.

Voor die paar onbenullen die zo nodig Sarah van Soelen willen beschuldigen:
1, interview van André met Eva Jinek: Sarah heeft er voor gezorgd dat ik wat aan mijn verslavings problemen ging doen;
2. Interview André met Stijn van Hove (Belgisch journalist): Geluk dat ik Sarah en de familie van Soelen ontmoette, dezen hebben er namelijk voor gezorgd dat ik opgenomen werd voor behandeling van mijn verslaving en overige problemen;
3. Boek over André (blz. 159 e.v.) In wat een heerlijke familie was ik terecht gekomen. Mensen die werkelijk in mij als persoon geïnteresseerd waren, mij een gevoel van eigenwaarde gaven en er voor hebben gezorgd dat ik in Spanje in een privé kliniek terecht kon. Niets dan lof !
Is wel even iets anders dan met je armen over elkaar staan te kijken hoe high hij was tijdens een optreden (documentaire) of triomfantelijk iets van weer een verslaving posten op Instagram en walgelijke (wel passend bij jou)commentaren te schrijven zoals bijgaand

Oh gossie Xander 😂😂😂😂😂😂😂

daar heeft dreetje moniek niet voor nodig
hij heeft zichzelf —samen met zijn ouwe moer— onsterfelijk belachelijk gemaakt en daardoor is het gedaan met zijn carrière.
niet te vergeten dat hij ook alleen maar teerde op de liederen van zijn al eeuwen overleden pa want zelf kan hij niks
duizenddingendoekje moniek is een aandachtsziek triest groupie zonder eigenwaarde
het lachertje van het jaar
en vorig jaar
en volgend jaar
ze verdienen elkaar

André is helemaal naar de kl*te gegaan door aandachtszieke golddigger junkie Sarah. Bah!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Meegesleurd in haar verslaving.

Moon blij dat je André gered hebt uit die grijpgrage heksennagels van Sarah & family.
Chapeau knapperd.💖👊

Je bent een topper Mo😍 … Je lover heeft weer een levensdoel en een zonniger toekomstperspectief.
Jij en jullie gezin laten hem weer echt leven en stralen.😍 Alle uitschot heeft ie gedumpt gelukkig.🍀
Nu nog goedmaken met zijn zussie.😍