Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen krijgt eigen show op SBS6, maar wat gebeurt er met VI?


Raymond Mens en Johan Derksen slaan de handen ineen voor een spraakmakende documentaireserie in de Verenigde Staten! Raymond, de Amerikakenner van VI, heeft Johan weten te overtuigen om samen naar Amerika af te reizen voor een uniek televisieproject. Wat zijn de twee cruciale factoren voor het doorgaan van de serie? Raymond onthult in een interview met De Communicado’s: “Ten eerste hangt het af van Talpa en of zij denken dat het in hun programmering past. Maar het belangrijkste is of Johan tijd heeft, aangezien hij volgend jaar het hele jaar aan VI verbonden is.”

Maar is er dan geen ruimte in de zomerstop? Raymond legt uit: “In de zomer zal Johan, net zoals Hélène nu doet, De Oranjezomer presenteren vanwege het EK Voetbal. Vooral dat laatste is dus bepalend. Maar als alles op zijn plek valt als een puzzel, dan denk ik: ‘Nou Raymond, dan heb je het goed geregeld.'”

De vraag is hoe Raymond de oude bromsnor heeft weten te overtuigen om mee te gaan? Hij deelt het geheim: “Tijdens een gesprek met de producent over een reisprogramma werd Johan genoemd. Ik begreep dat wel, aangezien Johan een kijkcijferkanon is en ik niet. Maar ik dacht dat Johan er helemaal geen zin in zou hebben.”

Maar toen kwam het compromis: “We spraken af dat ik het aan Johan zou vragen. En dus, op een gegeven moment, terwijl we in de wachtkamer zaten voor een studio-opname, greep ik mijn kans. Ik zei tegen Johan: ‘Hey, ik heb met een producent gesproken, en wat denk je ervan?’ En tot mijn verbazing reageerde Johan enthousiast: ‘Topidee, laten we het doen. Regel jij de afspraak, dan…’ Hij was er helemaal voor. Het verbaasde me, maar zo gaat het soms.”

Voor Raymond is dit een droom die uitkomt. “Ik ben al jarenlang een trouwe kijker van VI. Dat ik nu zelf regelmatig aan tafel zit, vind ik geweldig.” Deze documentaireserie wordt zonder twijfel een absolute hit waar de fans reikhalzend naar uitkijken!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beetje hypocriet als Johan “ja” zegt.
Tegen Talpa boeren dat je het reizen van en naar de studio teveel vind, in verband met je leeftijd, maar dan wel door Amerika toeren.
Alsof dat een stuk lichter is.
Geld, geld, geld.
We zijn meer geïnteresseerd in wat er zich in ons land allemaal speelt, in plaats van dat achterlijke gedoe van die Yanken.
Eerst de straat op om te strijden dat iedereen zich mag bewapenen, en als er dan weer een gek op een school tekeer gaat en z’n klasgenoten aan bonken schiet, dan weer met een bordje gaan lopen dat er geen wapens meer verstrekt mogen worden.
Als Johan een docu wil maken laat ie dat dan doen over wat er zich hier in Nederland afspeelt, ga alle AZC’s af en de echte asielzoekers proberen aan te horen wat deze mensen meegemaakt hebben. Daar heeft ie altijd zijn mond van vol.
Komt ie dan “veilige landers” tegen ? (Lees: uitschot wat zich misdadig gedraagt)
gelijk oppakken, inladen en terugsturen.

Gelijk heb je,maar alles draait om geld.

Helemaal gelijk Kees en wat dan met Gijp en Genee? Valt me tegen van Derksen

Voorlopig rijdt Johan 5 keer per week naar de studio beste Kees .
Dat dat ver is voor Johan kan iedereen begrijpen maar hij doet het wel.
Maar geld geld geld en ” wij zijn geïnteresseerd ” slaat nergens op.
Praat namens jezelf zou ik zeggen.
Dit programma wordt een succes let maar op !
En dat je geen fan bent van Johan kan ik best begrijpen hoor maar om dan zo te reageren met een verhaaltje vol met onzin….kom op zeg

Goed zo!! Gérard van de Bergh
Bah zag dat meneer voor de tweede keer nog een keer zijn gelijk wil halen en dan “einde discussie ” walgelijke mensen.

Gerard, Als ik geen fan van Johan zou zijn, had ik niet elke zaterdag
op Rijnmond naar “Muziek voor volwassenen” geluisterd.
Dat was naar mijn idee het beste radioprogramma wat er was.
Idioot dat ze dat voor zo’n lulligheid hebben gecanceld.

Wat heeft dat nu met zijn nieuwe 🎶 muziek programma te maken ?
Zeikviool

Kennelijk is het lezen en interpreteren van een reactie voor sommigen moeilijk.
Want als je mijn reactie goed had gelezen maakt het niets uit om wat voor een
docu /muziekprogramma het gaat.
Het ging mij om zijn argument dat het reizen hem tegenstaat en vervolgens door Amerika gaat toeren. Dat is net zoiets als solliciteren voor buschauffeur en dan elke avond zeiken dat je de hele dag op weg zit.
U heeft mijn reactie dus verkeerd begrepen.
Geeft niets. Einde discussie.

Kees ,reactie heel goed begrepen ,voornamelijk geld ,geld, en nog eens geld ,Johan en zijn.vrouw geven een vermogen aan goede doelen ,wat geef jij ? Jaloezie is een naar monster

Zij hebben ook een vermogen om weg te kunnen geven.
Merendeel van Nederland heeft dit niet.
Precies wat ik bedoel.

Ome Kobus ,
Goed zo ,zeker een zeikviool .
Blijf can onze Johan af opzouten ,

Hallo Kees, wat een gelul. Je vergelijking tussen het reizen van en naar de studio en een trip door de USA gaat volledig mank. Zowel Raymond als Johan zijn zeer regelmatig in de USA geweest en kunnen naar mijn mening met een frisse en nuchtere blik verslag doen wat zich daar zoal afspeelt. Er zijn al genoeg programma’s die dag in dag uit berichten over de Nederlandse stand van zaken.

Helemaal mee eens Kees. Valt me tegen van Derksen . Wat dan met Gijp en Genee?

Genee en gijp redden zich wel, Genee.zeker heeft deze doeal wel een privé leven met ook een ochtend programma op de radio.
Johan mag alles doen waar hij zin in heeft

Ome Kobus ,
Goed zo ,zeker een zeikviool .
Blijf van onze Johan af

Tjonge, SBS moet toch wel behoorlijk wanhopig zijn in z’n programmering als zelfs deze man een eigen programma willen geven. Het zakt behoorlijk af