Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is de verborgen liefdespartner van Mark Rutte


Mark Rutte heeft niet alleen het kabinet laten klappen, maar ook zijn persoonlijke leven blijkt vol verrassingen te zitten. Terwijl velen opluchting voelen bij zijn vertrek uit de politiek, rijzen er nu vragen over zijn geheime liefdesleven. De voorkeur van Rutte blijft een mysterie, maar er zijn enkele namen in de roddelcircuits genoemd. Een van hen is Marieke Elsinga, de presentatrice waarmee Rutte openlijk flirtte tijdens een interview met LINDA. Ze speculeerden zelfs over een liefdesbaby.

“Het zal zeker een uitdaging worden, met onze kleine Mark en drukke banen, maar we regelen het wel”, grapte Marieke in het interview. Niet lang daarna voedde Rutte de geruchten door Marieke een “fantastische vrouw” te noemen. Er circuleerden ook langdurige geruchten dat Mark iets had met Erik Mouthaan. Op het Binnenhof fluisterde men dat Rutte het erg gezellig had met iemand in New York. Ondernemer Erik de Vlieger onthulde aan Story dat Rutte regelmatig naar de Amerikaanse stad afreisde. Hij noemde echter geen namen om niemand in de problemen te brengen.

Er gonsden sterke geruchten dat de overzeese liefde van Rutte niemand minder was dan verslaggever Erik Mouthaan. Erik ontkende echter de speculaties… Maar het sterkste gerucht van allemaal was toch wel dat van de econoom Heleen Mees. Weekblad Story speculeerde er lustig op los en al snel dook haar naam op als de mogelijke reden waarom Rutte regelmatig naar New York reisde.

De econoom werd door Story bestempeld als ‘de omstreden minnares’. “Opvallend was haar arrestatie in 2013 wegens stalking van haar ex-partner”, schreef het blad. “Er zouden vijf aanklachten van stalking en intimidatie tegen Heleen zijn ingediend.”

Of Mark en Heleen nog steeds samen zijn, is niet bekend. Maar het zou zomaar kunnen dat Mark’s geheime partner hem heeft gevraagd om afscheid te nemen van de politiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal allemaal wel!!!

Durft ie misschien eindelijk uit de kast te komen. Nu hij uit beeld is straks?!?!??
Gelovige pipo die zich schaamt voor zijn geaardheid. Is al 50+ en nog zo stiekem doen. Schijnheilig ventje.

Ik vindt t een beetje goedkope reactie van U . πŸ‘ŽYara

Een vlotte reactie van Henri.
Hij komt met zijn eieren na Pasen Yara.πŸ˜…πŸ€£πŸ˜‚

Idd nu durft ie misschien nu ie bij de NAVO zit straks.
Jazekerrrrr dat zijn meestal de meest schijnheilige types die kerkse rakkers bah!😝🀣😬

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Sita

Waarom boeit jullie dit zoveel. Beetje raar dat je voor hem bepaalt dat hij homo is en hem zo behandeld omdat hij niet uit jouw zelf bedachte kast komt. Ga iets doen met je leven en houd je wat minder druk bezig met wat hij achter de schermen doet.

Brilloo heeft nu alle tijd om met zijn vriend te genieten op een tropisch eiland, van 3 jaar wachtgeld.

Ja precies! Hahaha zo noem ik hem ook altijd LOL!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Die kerkse kwal schaamt zich zo voor zijn homo-zijn. Wees gewoon eerlijk en niet zo stiekem.πŸ™„
Bij die Macron deed ie ook zo giechelig die paar x. Dat is ook zo’n verborgen type.
Passen wel bij elkaar.
Achterbaks gedrag van mr Brillooo!😎

Ik vraag mijzelf echt af of je 12 jaar oud bent of gewoon extreem laagbegaafd