Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

René Froger totaal de weg kwijt, gaat stomdronken het podium op


René Froger, de man van de Toppers, blijkt een gevaarlijke cocktail te vormen met drank. Als we de geruchten en roddels mogen geloven, is hij niet vies van een stevig slokje. Maar Froger’s drankprobleem brengt niet alleen zijn eigen leven in gevaar, het heeft ook invloed op zijn collega’s in de Toppers.

De bekende groep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit, staat bekend om hun spetterende optredens in de Johan Cruijff ArenA. Maar achter de schermen schuilt een duistere waarheid. Gordon, ooit deel uitmakend van deze legendarische formatie, onthulde jaren na zijn vertrek de schokkende reden achter zijn beslissing. En die reden bleek niemand minder dan Froger zelf te zijn.

Gordon liet destijds weten: “Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt. Die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt helemaal verrot gescholden. Het is angstaanjagend.” Het is geen geheim dat Froger niet de enige zanger in Nederland is die worstelt met de fles. Zowel Gordon als André Hazes en Tino Martin hebben inmiddels hun eigen gevecht met verslavingen gekend.

Maar nu komt blijkt dat René Froger tijdens de RadioNL Zomertoer straalbezopen op het podium hebben gestaan. Gelukkig zijn er beelden van gemaakt voor de mensen die twijfelde aan René zijn drankprobleem.

Bekijk hieronder de beelden van de bezopen René:

@ricardokoenders

♬ origineel geluid – Ricardo Koenders
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dit is waar nederlanders gek op zijn; bezopen idioten en volgesnoven nobody´s die alleen maar infantiele kutmuziek maken voor andere bezopen idioten en volgesnoven nobody´s.

not my cup of tea.👎

Godallemachtig, wat een afgang zeg.
Wie neemt deze gek tegen zijn eigen in bescherming ?
Natasha, ik heb diep medelijden met je.
Sterkte. En dat meen ik echt.