Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koningin Máxima schiet uit haar slof en maakt Nederlander belachelijk


Koningin Máxima heeft in een recent interview openhartig gesproken over haar ervaringen bij haar aankomst in Nederland. Als Latina moest ze flink wennen aan de Nederlandse gewoonten en tradities, en vooral het broodje kaas tijdens de lunch kwam als een verrassing voor haar lezen we in een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Als je gewend bent aan lekker en warm eten tijdens de lunch, dan is het broodje kaas toch wel even wennen. In haar geboorteland Argentinië draait het om uitgebreide warme maaltijden met veel smaak. Hier in Nederland is de lunch vaak eenvoudig en praktisch en daar moest Máxima echt aan wennen.

De koningin gaf aan dat het voor haar een grote cultuurshock was om zich aan te passen aan de Nederlandse eetgewoonten. Ze had verwacht dat het eten hier net zo hartverwarmend en culinair zou zijn als in haar thuisland. Maar al snel leerde ze dat de Nederlandse lunch vooral functioneel en efficiënt is om nog maar te zwijgen over de stampot die Máxima voorgeschoteld kreeg en waar ze vast een trauma aan heeft overgehouden.

Ondanks haar aanpassingsproblemen heeft Máxima haar plek gevonden in Nederland en heeft ze geleerd om de Nederlandse tradities en gebruiken te waarderen. Ze is trots op haar rol als koningin en geniet van de vele mooie momenten die ze hier heeft meegemaakt.

Het broodje kaas mag dan wel even wennen zijn geweest voor Máxima, maar ze heeft zich ondertussen goed aangepast aan het Nederlandse leven. En wie weet, misschien heeft ze inmiddels zelfs een voorliefde ontwikkeld voor dit typisch Hollandse gerecht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu dan heeft ze zichzelf toch niet goed ingelezen toen ze achter hem aan ging, ze wist heel goed waar ze aan begon en eten vergelijken met daar is een lachertje. Het enige wat telde was dat hij een kroonprins was.

Klopt en ze is eeuwig met haar dieeten bezig.Ze houdt van status en macht,wist van tevoren heel goed wie hij was.

Hoezo Latina? Jorge Zorreguieta verwekt door in Culenborg geboren ketelbinkie Klaas? Ega Carmen Cerruti geschapen door in R’dam geb Leendert: v. Batavia naar AU uitgeweken 18e sqd MLD-piloot? Als klap op vuurpijl stapte Maxima’s mom op weg naar vakantie villa in auto v toenm Flashback disco-partner: let wel in La Pineda verblijvend half-broer Nick?

Is dit en raadseltje ? of de 1% vraag……….

Ze kan toch zelf een Argentijnse lunch maken of heeft ze daar iemand voor nodig.

Zo heeft ieder land zijn eigen ding. Wen er maar aan. Gratis hier wonen, en dan ook nog klagen over een broodje kaas. Zij moet zich diep schamen.