Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer nu zelf de sjaak, ze blijkt verslaafd te zijn


Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de ‘roddelkoningin’, blijkt nu zelf het middelpunt te zijn van een spraakmakende roddel. Volgens royalty verslaggever Marc van der Linden, die eerder door Yvonne beschuldigd werd van drugsgebruik, zou Yvonne zelf verslaafd zijn. Een opmerkelijke wending in het verhaal, aangezien Yvonne altijd klaarstond om elke BN’er te beschuldigen van van alles en nog wat.

Marc van der Linden, die recentelijk ontslagen is bij RTL en niet meer te zien is achter de desk bij RTL Boulevard, lijkt ook zijn eigen strijd te voeren. Volgens Yvonne heeft Marc zijn familie tegen zich in het harnas gejaagd en zijn ze helemaal klaar met hem. Om het vuurtje verder op te stoken, deelde Yvonne een tip met Marc: er komt een nieuw seizoen van het programma ‘Verslaafd’ op RTL, waarin deelnemers geholpen worden om van hun drugsverslaving af te komen. Yvonne stelde voor dat Marc zelf zou meedoen, maar dat idee viel blijkbaar niet in goede aarde bij Marc.

Wat volgde was een Instagram-oorlog tussen de twee, waarbij beschuldigingen heen en weer werden geslingerd. Marc beschuldigde Yvonne ervan verslaafd te zijn, maar hij lichtte niet toe aan welke verslaving hij precies refereerde. Yvonne liet op haar beurt weten dat Marc zijn leven compleet in puin heeft achtergelaten. Ze beweerde dat hij diep verslaafd is aan drugs en worstelt met ernstige financiële problemen. Volgens Yvonne zouden meerdere deurwaarders achter Marc aan zitten en heeft zijn eigen familie zich van hem gedistantieerd.

Het lijkt erop dat Marc van der Linden in een diep zwart gat is gevallen en het is onzeker of hij hier snel uit zal komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die coldewijer moet maar eens opletten dat haar vriend geen last van demonen krijgt en andere vrouwen gaat aanduwen of dat ze zelf een ander heeft gehad

Het enige waar Yvonne verslaafd aan is ,zijn roddels en ze zijn ook nog eens waar .