Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam zet haar schoonmoeder zwaar voor schut


Het begon allemaal met een like op Instagram. Jutta Leerdam, de getalenteerde Nederlandse schaatskampioene, en Jake Paul, de spraakmakende YouTube-ster, kwamen daardoor met elkaar in contact en de liefde bloeide op.

Sinds die magische ontmoeting hebben Jutta en Jake een tumultueuze reis doorgemaakt, vol hoogtepunten en verrassingen. Ze hebben de wereld versteld doen staan met hun liefde en avonturen. En nu, temidden van hun romantische vakantie in Puerto Rico, komt er een nieuwe wending in het verhaal.

Pam Stepnick, de trotse moeder van Jake, is door het dolle heen met de komst van Jutta in de familie. Ze kan haar enthousiasme niet onderdrukken en heeft dit herhaaldelijk gedeeld op social media. Enkele weken geleden verraste Pam haar volgers met enkele hartverwarmende foto’s op haar Instagram-account. Onder een foto waarop Jutta en Jake samen dobberden in het weelderige zwembad, schreef ze: “Ze is zo mooi en lief. Kijk naar deze tortelduifjes. Dit is zo cool, echt heel erg cool. Ze is echt heel lief.”

De reactie van Pam op de aanwezigheid van Jutta in de familie is hartverwarmend, maar er is één klein detail dat voor wat verwarring zorgt. Op een recente foto die Jutta op haar social media plaatste, is te zien dat ze samen met haar schoonmoeder Pam poseert. Wat echter meteen opvalt, is het opmerkelijke lengteverschil tussen de twee. Jutta steekt boven haar schoonmoeder uit als een gracieuze reus, vooral omdat ze hakken draagt. Het is een grappig gezicht dat de gemoederen op social media bezighoudt en de nodige hilariteit met zich meebrengt.

Terwijl Jutta haar schoonmoeder vrolijk en onbezonnen in de maling lijkt te nemen met haar hoogte, blijft de liefde tussen Jutta en Jake onverminderd bloeien.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties