Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan in tranen na ruzie met geflipte agressieve vriend


Het lijkt erop dat er problemen zijn ontstaan in het liefdesleven van zangeres Maan. Volgens niemand minder dan Yvonne Coldeweijer gaat het niet goed met Maan en haar relatie. Eerder heeft Yvonne al beweerd dat Maan zich laat meeslepen door de foute rituelen van haar vriend Karel, die deel uitmaakt van de zangformatie Goldband. Het zou hierbij gaan om drugsgebruik binnen de band.

Maar nu komt er een nieuwe schokkende onthulling naar boven. Yvonne heeft namelijk vernomen dat Karel zich onlangs backstage bij een festival compleet lijp gedroeg tegenover Maan. Volgens een ooggetuige waren ze verwikkeld in een hevige ruzie, waarbij Karel naar verluidt compleet van de wereld was. Hij schreeuwde tegen Maan en leek volledig de controle te verliezen.

Deze verontrustende gebeurtenis werpt een schaduw over de relatie van Maan en Karel. Het is duidelijk dat er serieuze problemen zijn ontstaan en dat de foute rituelen van Karel een negatieve invloed hebben op hun samenzijn. De ooggetuige heeft bevestigd dat de ruzie heftig was en dat Maan aan het huilen was en duidelijk onder druk stond.

Fans en volgers van Maan maken zich nu ernstige zorgen om haar welzijn. Wat betekent dit voor haar carrière en persoonlijk leven? Zal ze zich los weten te maken van de destructieve invloeden van Karel en de Goldband? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Maan staat voor een moeilijke periode in haar leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje van eigen deeg ?
Zelf meerdere relaties van anderen naar de kl…%#$%…ten helpen en nu in zak en as zitten ?
“Bad karma” zullen we maar zeggen

Heel mooi, wil er wel een.

Ga dan toch weg bij die vieze coke-snuiver.😛🙄👊 Dumpen die gast zonder respect voor jou.