Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Montana Meiland is de wanhoop nabij


Het is een turbulente tijd geweest voor realityster Montana Meiland en haar voormalige vriend Dirk. Na een relatie van acht jaar besloten ze eind vorig jaar uit elkaar te gaan. Nu, een half jaar later, begint de paniek toe te slaan bij Montana. Ze vraagt zich af of ze wel snel genoeg een nieuwe partner zal vinden om haar langgekoesterde kinderwens te vervullen.

In een interview met de Telegraaf deelt Montana haar diepste zorgen over het ouder worden en de tikkende biologische klok. Hoewel ze aanvankelijk geen behoefte had aan kinderen, is haar wens in de loop der tijd gegroeid. “Ik heb momenten gehad waarop ik dacht: ik ben nu 28 en zit zonder partner. Maar aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Wie weet kom ik binnenkort iemand tegen op wie ik helemaal verliefd word.”

Montana weet nog niet precies wat ze zoekt in een nieuwe relatie, maar benadrukt dat een sterke klik en harmonie zonder gedoe essentieel zijn. Qua uiterlijk heeft ze wel een specifieke voorkeur: ze ziet graag een partner die lijkt op de legendarische George Michael.

Hoewel Montana vrede heeft gesloten met de breuk tussen haar en Dirk, bekent ze dat ze hem soms nog mist. Vooral wanneer ze nieuwe ideeën heeft of behoefte heeft aan overleg, komt het gemis naar boven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties