Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers doet hele heftige onthulling over Peter Gillis


Het was een zonnige dag in Maastricht toen Peter Gillis hand in hand met zijn nieuwe vlam Wendy van Hout door de straten wandelde. Terwijl Peter volop genoot van zijn nieuwe liefde, werd zijn ex Nicol Kremers geconfronteerd met de traumatische gevolgen van de vermeende mishandeling door Peter.

Volgens Nicol heeft Peter haar nu wel fysiek mishandeld en overweegt ze nu om alsnog aangifte te doen. Eerder trok ze de aangifte in onder druk van Peter, maar nu sluit ze zich aan bij de aangifte die destijds door de politie werd gedaan. De situatie escaleert verder wanneer blijkt dat de kinderen van Nicol beelden van de vermeende mishandeling hebben vastgelegd.

In een interview met Shownieuws deelt Nicol openhartig haar gevoelens. Ze vertelt: “Ik heb mijn pijn diep weggestopt en beleef nu een ontzettend moeilijke periode. Door de aangiften komen alle herinneringen weer naar boven.” Patty Brard, die nauw contact heeft met Nicol bevestigt dat Nicol momenteel een hel doorgaat.

De spanningen tussen Peter en Nicol zullen op 29 augustus tot een hoogtepunt komen wanneer Peter voor de rechter verschijnt. Ondanks de beschuldigingen blijft Peter volhouden dat hij onschuldig is. Bart Ettekoven van Shownieuws, geeft een update over Peter’s reactie: “Peter heeft zich eindelijk uitgelaten, maar het blijft vaag. Hij stuurt berichten dat hij heerlijk geniet met zijn vriendin in Maastricht en dat hij geen idee heeft waar Nicol het over heeft. We kunnen de waarde van zijn woorden pas beoordelen tijdens de rechtszaak in augustus.” De spanningen tussen Peter en Nicol blijven hoog oplopen, en de ontknoping van dit verhaal lijkt nog ver weg.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk word hij goed aangepakt, de schoft.
Maar ja met die straffen hier in dit shit land, zal hij er wel mee wegkomen.
Financieel leegtrekken door de instanties, dat is het enigste wat hem zeer doet, de viezerik.

Ik ben ook bang voor de “straf” die Peter krijgt. Waarschijnlijk zal hij Nicol een schadevergoeding moeten betalen en zal hij een voorwaardelijke straf krijgen.

Pure jaloezie!!!
Nu hij een nieuwe vriendin heeft die zij haar ineens allemaal beschuldigingen.
Terwijl ze daarvoor aangaf dat het voor haar klaar was. Alles voor geld.
Walgelijk kinderachtig die wraak.

Ook die nieuwe vriendin is bij hem voor het geld,wat denk je zelf?
Deze man moet worden aangepakt.

Aan pakken die rotvent.
Hoezo jaloers, op dat nieuwe wijf van hem.
Nog even en zij krijgt de zelfde behandeling.
Ik hoor dat varken nog zeggen, we blijven maatjes, tot dat hij Nicole zwart ging maken.
Ik weet niet maar ze heeft alles achter gelaten, alleen wat ze aan had .
Dus wie is hier de goldigger.