Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis’ nieuwe liefde Wendy blijkt financiële puinhoop te zijnWendy de mysterieuze vrouw die het hart Peter Gillis heeft veroverd, blijft ons verbazen met haar opmerkelijke verleden en huidige relatieperikelen. Hoewel ze nog maar kort samen zijn, wordt er al gefluisterd over een mogelijke bruiloft tussen Wendy en Peter. Dit is iets wat zijn voormalige vlam Nicol Kremers nooit heeft weten te bereiken. Maar terwijl de liefde tussen Wendy en Peter lijkt te bloeien, heeft ze nog een boodschap voor Nicol.

Deze nieuwe vlam heeft de schijnwerpers van de roddelpers weten te vangen, en er komen allerlei onthullingen over Wendy naar boven drijven. Geruchten suggereren dat ze niet zo onschuldig is als ze zich voordoet. Ze wordt beschuldigd van duistere zaken, zoals oplichting en verwaarlozing van haar kinderen. Er wordt zelfs beweerd dat ze uit is op het geld van haar partners.

Hoewel Wendy probeert te ontkennen dat ze een golddigger is, zijn er enkele dubieuze feiten naar boven gekomen. Ze speelde een rol in het liedje ‘Jij bent een golddigger’ van Gerard Palts, wat de speculaties alleen maar heeft aangewakkerd. In een recent interview gaf Wendy toe dat Peter haar meeneemt naar een wereld vol luxe, en dat veel vrouwen jaloers zouden zijn op haar positie. Deze uitspraken hebben haar status als golddigger niet bepaald geholpen. Nu beweert Wendy echter dat Nicol de echte golddigger is en dat ze zich niet zomaar laat wegzetten.

Maar te midden van alle drama en speculaties blijkt dat Wendy zelf met financiële problemen kampt. Het lijkt erop dat Wendy failliet is zo laten Dennis Schouten en Jan Roos weten. Dat komt even goed uit dat ze toevallig Petertje tegen het lijf liep dan.

Deel deze juice!
 1. Simon

  Surprise??? Echt niet.

 2. Jjn

  Allemaal aso,s

 3. Simon

  Passen ze precies bij elkaar.

 4. Dat hij maar trouwt met haar, met Nicole wilde hij het niet.
  Die Wendy lijkt mij nog geraffineerder, dat varken word besodemieterd waar hij zelf bij staat.

Geef een reactie