Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol deelt foto’s van mishandeling Peter Gillis, ze wil geld zien


Een ooit vriendschappelijke scheiding is veranderd in een bittere strijd tussen realitysterren Peter Gillis en Nicol Kremers. Wat begon als een ogenschijnlijk harmonieuze breuk, is nu uitgemond in een ongekende moddergevecht vol schokkende onthullingen.

Na aanvankelijk de aangifte van mishandeling te hebben ingetrokken onder druk van Peter, heeft Nicol nu aangekondigd dat ze alsnog gerechtigheid zoekt. Ze voelt zich genadeloos zwartgemaakt in het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa en hoopt dat haar voormalige partner uiteindelijk zijn verdiende straf krijgt. Onlangs maakte het Openbaar Ministerie bekend dat Peter in augustus voor de rechter zal verschijnen in verband met deze zaak.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Nicol schokkende foto’s van vermeende mishandeling naar Shownieuws gestuurd. Gisteravond onthulde de spraakmakende presentatrice Patty Brard deze compromitterende beelden aan heel Nederland. De foto’s tonen een Nicol met een gehavend gezicht, bedekt met blauwe plekken. Mocht Peter daadwerkelijk verantwoordelijk blijken te zijn voor deze gruwelijke daden, dan staat de productie van de realityserie voor een lastige keuze. Nicol beweert namelijk dat de mishandelingen geen geïsoleerde incidenten zijn, maar een patroon van misbruik vormen. Patty Brard verwoordde het treffend: “Deze foto’s vertellen een schrijnend verhaal, verre van een gezellig carnavalsfeest.”

Volgens het Openbaar Ministerie wordt Peter ervan beschuldigd Nicol vorig jaar in mei in haar rug en neus te hebben gebeten. Diverse Nederlandse media meldden eerder dit jaar dat Peter zelfs een nacht in de cel heeft doorgebracht vanwege dit verontrustende voorval.

In eerste instantie ontkenden zowel Peter als Nicol met klem dat er sprake was van mishandeling. Later gaven ze echter toe dat er “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden. Nicol werd aan het einde van vorig jaar uitgebreid ondervraagd door de rechter-commissaris.

Patty Brard belooft dat er vandaag nog meer onthullingen zullen volgen, waardoor dit schokkende verhaal ongetwijfeld een vervolg krijgt. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bekijk hieronder de foto die Nicol deelde van de mishandeling.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet voor die Nicole , maar geef haar groot gelijk.
Leegtrekken die schoft, en goed dat ze bij dat varken weg is gegaan.
Nu weet die Wendy wat haar nog te wachten staat als ze niet doet wat hij zegd.
Geen één vrouw hoort mishandeld te worden.

Precies….iedereen oordeeld wel over Nicole,maar die stronthoop=gewoon een walgelijke.
Gewoon met je poten van elkaar afblijven.
Mag hopen dat ie flink gestraft wordt,geen een straf kan mij hoog genoeg wezen.

alleen ordinaire geldwolven praten over leegtrekken en
het is ook het enige waar vrouwen een nat broekje van krijgen.
😂🤣

Zo zie maar dat teveel geld hebben je alleen maar een ongelukkig nep leven bezorgt.
Ik geloof niet dat je elkaar in zo een korte tijd kan lief hebben .het is naar mijn idee een en al poppekast .en als hij haar echt in elkaar sloeg dan maakt het hem een walgelijke vent om echt uit te kosten ook al heb je nog zoveel geld ! Respect en liefde kan je niet kopen dat moet je verdienen .

Na hoeveel jaar heb jij je partner dan lief? Nicol en Peter zijn 5 jaar bij elkaar geweest.

Ik hoop wel dat Peter goed wordt aangepakt door de rechter als hij Nicol zo mishandeld heeft. Ik ben geen fan van beide, maar ik weet helaas wel hoe het is om mishandeld te worden. En als klopt wat Nicol zegt, zal het inderdaad niet bij 1x gebleven zijn, en wil tegen Wendy zeggen. Meid, blijf met je kinderen in Soest.

Zolang ze bij hem was mocht hij haar mishandelen ? Nu is ze bij hem weg en mist ze zijn geld en om daar toch nog wat van te krijgen gaat ze hem nu zwart maken. Had ze meteen moeten doen. Waar om is ze niet meteen de eerste keer dat ze mishandeld was weg gegaan ??? Goed voorbeeld voor je kinderen. Vies vrouwtje !!!

Het is een vies vrouwtje,maar ze heeft gelijk dat ze hem alsnog aanklaagt.Die viezerik moet er niet zomaar van af komen

Het is heel makkelijk zeggen als een man je mishandeld ga je bij hem weg. Maar de werkelijkheid is toch echt een stuk gecompliceerder. Ik heb het zelf meegemaakt, ik was niet financieel van mijn ex afhankelijk. Bij mij heeft het ook jaren geduurd voordat ik bij hem weg ging. En dat ook nog eens dankzij een toenmalige collega die het niet vertrouwde. Ik heb ook pas veel later aangifte gedaan, puur omdat ik bang was dat hij mij weer/alsnog iets zou aandoen.
Hou dus je makkelijke commentaar alsjeblieft bij je.

Dit is inderdaad zo, niemand kan daar over oordelen wat je moet doen als je mishandeld word.
Het is zoal moeilijk als er kinderen bij betrokken zijn.
Dit was niet de eerste keer dat Nicole mishandeld word.
Het is wel zo dat Nicole veel verkeerde keuzes maakt , maar niemand verdient dit
Je zou toch met zo’n vent wel vreemd gaan.

Droeftoeter je weet niet wat je zegt….misschien moet jezelf eens een paar klappen om je oren krijgen,weet je gelijk wat dat=ipv zo stom uit je nek te kletsen😡
Heeft niks met geld te maken….ooit gehoort van huiselijk geweld Joke

Precies net wat je zegt Yvon.
Misschien moeten ze zelf eens mee maken wat huiselijk geweld=
Ik kan er helaas over mee praten….
Oordelen & veroordeeld worden.
Makkelijker kan niet van achter het schermpie

Ik gun echt helemaal niemand huiselijk geweld, alleen al omdat het je leven lang bij blijft. Maar mensen moeten inderdaad niet zo makkelijk oordelen. Ze doen er slachtoffers zoveel pijn mee, dat kunnen ze echt niet begrijpen.

Cisca ik denk gewoon dat ze alleen maar aan de euro’s kan en wil denken.
Nicol wou o zo graag trouwen met Peter maar toen hij de boot steeds afhield gebeurde er het een na het ander.
Slaan is in geen enkel geval goed te praten en moet hoe dan ook gestraft worden maar zoals altijd heeft ook dit verhaal twee kanten.
Wie van ons was erbij? Ik niet en volgens mij jullie ook niet dus laten we afwachten tot eind augustus voor we steeds met modder gooien.
De grootste verliezers in heel deze ellende zijn 4 kinderen erg genoeg.😥

Zoals ze nu neergezet wordt door Peterje naast die 2.0 die hij nu heeft en denk ik nog erger is, is schandalig. Dus nagel hem nu maar aan de schandpaal en pak hem maar terug.

dat ze geld wilt waarom niet ze heeft gelijk . ze deed ook mij met massa is kassa en heeft er niks voor gehad dus jah gelijk heb ze