Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft Marco Borsato zangeres Maan meegesleurd naar zijn geheime villa in Italië?


Zangeres Maan heeft altijd al de aandacht weten te trekken, niet alleen met haar muziek, maar ook met haar liefdesleven. Verschillende bronnen beweren dat Maan een indrukwekkende lijst van BN’ers heeft weten te veroveren. Van Ali B tot Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en zelfs de zoon van René Froger. Maar haar meest opvallende avontuur was waarschijnlijk met niemand minder dan Jan Smit. En nu, recentelijk, is er een nieuwe naam aan dat lijstje toegevoegd: Freek, de helft van het succesvolle zangduo Suzan en Freek.

Maar ondanks haar turbulente liefdesleven lijkt Maan het momenteel wat rustiger aan te doen. Sterker nog, ze is spoorloos verdwenen en niemand weet waar ze uithangt. De zangeres heeft tijdelijk afscheid genomen van het podium en haar afwezigheid roept veel vragen op.

Maan kwam in 2016 in de schijnwerpers te staan door haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze indruk maakte met haar vocale talent. Sindsdien heeft ze hit na hit gescoord, maar nu lijkt ze een pauze te nemen. Waarom heerst er zo’n ijzige stilte rondom Maan op sociale media en heeft ze al wekenlang geen optredens gegeven?

Volgens de zangeres zelf had ze dringend behoefte aan rust en tijd voor zichzelf na de hectische jaren op het podium. “Na Vrienden van Amstel Live ga ik eerst 2,5 maand niets doen”, onthulde ze tijdens een podcast met Kraantje Pappie. Maar waar verblijft Maan tijdens haar welverdiende pauze?

Er gaan geruchten dat Maan ervoor heeft gekozen om naar het buitenland te vertrekken en te genieten van de betoverende Italiaanse kust waar ook Marco Borsato een eigen stuk grond met villa heeft. Het is begrijpelijk dat ze behoefte heeft aan rust na jarenlang wekelijks op het podium te hebben gestaan en de roddels omtrent haar vermeende relatie met coach Marco Borsato. Ze heeft wel gereageerd op de beschuldigingen tegen Marco met betrekking tot seksuele grensoverschrijding.

Maan verduidelijkt: “Ik wil duidelijk maken dat ik tijdens mijn tijd bij The Voice nooit nare ervaringen heb gehad. Ik ben altijd met respect behandeld en heb het als een veilige en positieve omgeving ervaren, waar muziek centraal stond.” Het is dus duidelijk dat haar plotselinge verdwijning niets te maken heeft met deze geruchten.

Waar Maan precies is en wanneer ze weer terugkeert naar de schijnwerpers, blijft voorlopig een raadsel. Haar afwezigheid wordt ge

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties