Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Patty Brard, geëlektrocuteerd door broodrooster


Het lijkt een onschuldig keukenapparaat, maar Patty Brard zet haar pijlen op broodroosters en pleit voor een totaalverbod. Volgens de flamboyante tv-persoonlijkheid brengen broodroosters ernstige gevaren met zich mee, waaronder het risico op elektrische schokken. In een verhitte video op haar Instagram account maakt ze haar standpunt duidelijk.

“Wie van jullie heeft nou nooit een keer met een mes in een broodrooster gepoerd?” vraagt Patty aan haar volgers. Ze wijst op de gevaren van het onvoorzichtig omgaan met dit keukenapparaat. “Elke keer dat je een brood in het rooster stopt, loop je het risico op elektrische schokken en ernstige brandwonden”, aldus Patty, die haar bevindingen deelt vanaf het internet.

Hoewel Patty’s zorgen niet geheel ongegrond lijken, zijn broodroosters al decennialang een alledaags apparaat in keukens over de hele wereld. Bovendien worden in de Europese Unie alleen modellen verkocht die voldoen aan echt hele strenge eisen.

Critici betwijfelen dan ook of Patty’s pleidooi echt noodzakelijk is. “Tenzij je als een mafketel met metalen voorwerpen in je broodrooster gaat poeren, is er geen enkel gevaar”, stellen zij. Vergelijkbare argumenten zouden immers ook kunnen worden gebruikt om andere keukenapparaten te verbieden.

Of de broodroosterrevolutie van Patty daadwerkelijk voet aan de grond krijgt, valt te betwijfelen. Terwijl zij haar eten wellicht liever op een primitieve manier bereidt, zijn velen in Nederland niet bereid afstand te doen van hun vertrouwde broodrooster. Voorlopig blijft de verkoop gewoon doorgaan en is Patty’s motie tot verbod afgewezen. Maar wie weet wat de toekomst nog in petto heeft…

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zet je bril op voor dat je met elektrische apparaten gaat werken, of ben je daar te ijdel voor. Zo ongelofelijk stom.

“Wie van jullie heeft nou nooit een keer met een mes in een broodrooster gepoerd?” vraagt Patty aan haar volgers.

Alleen al die vraag stellen, bewijst dat al genoeg dat ze rijp is voor het Pieter Baan centrum.
Als ze volgende week gaat voelen met haar vingertoppen of de cirkelzaag wel hard genoeg draait, gaan we die dan ook verbieden ?
Die is niet helemaal lekker hoor.

Als antwoord op de vraag van Patty wie nog nooit met een mes in broodrooster heeft gezeten? Ik heb nog nooit een mes in een broodrooster gestoken. Ik ben absoluut niet levensmoe. En ik ben zelf blond, maar snap wel dat je niet met een mes in een broodrooster gaat porren.

als je je broodrooster volpropt met dikke stukken stokbrood heb je het sowieso al niet begrepen, achterlijke muts!