Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Filmpje van huiveringwekkend ongeluk in de EftelingHet magische pretpark de Efteling staat bekend om zijn adembenemende attracties en spannende shows. Terwijl de meeste bezoekers naar het park komen om de razendsnelle achtbanen te trotseren, heeft de Efteling ook een aantal spectaculaire shows in petto die je absoluut niet wilt missen. Een van die shows is de Ravelijn parkshow, waarin vijf ruiters onder leiding van Halina worden opgeroepen om de magische stad Raveleijn te beschermen tegen het kwaad. Maar achter de schermen van deze adembenemende show gaan ook minder glorieuze momenten schuil.

De Ravelijn parkshow duurt normaal gesproken 20 minuten en bevat indrukwekkende stunts met paarden. Echter, in het verleden zijn er al enkele incidenten voorgevallen. Vorig jaar nog raakte een vrouwelijke ruiter betrokken bij een ongeluk waarbij ze na een val naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Gisteren was het opnieuw raak tijdens de voorstelling van 15:30 uur. Een ruiter kwam hard ten val en belandde met zijn hoofd tegen de zijkant. Het publiek werd opgeschrikt door de impact van de val en al snel verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje door het park. De ruiter moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. De schrik zat er goed in bij de toeschouwers.

De Efteling nam meteen maatregelen en er werd omgeroepen dat de show werd stilgelegd. Bezoekers werden vriendelijk doch dringend verzocht de ruimte te verlaten en de instructies van het personeel op te volgen. De exacte toestand van de gewonde ruiter is tot op heden niet bekendgemaakt door de voorlichter van het park en de show.

Wil je zelf zien wat er precies gebeurde tijdens deze noodlottige val? Bekijk hieronder de beelden.

Deel deze juice!
  1. Kees

    Wel dom om hem overeind te helpen als ie met z’n knar tegen de wand is geknald.
    Nekkraag was in mijn optiek beter geweest.

Geef een reactie