Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes haalt keihard uit naar Monique, ze stinkt echt heel erg


Het lijkt erop dat André Hazes en Monique Westenberg een verrassend protocol volgen in de slaapkamer. In een spraakmakende radioshow in België heeft de zanger onthuld dat er geen zoenen plaatsvindt tijdens de ochtendgymnastiek. Sterker nog, André heeft er zelfs een afkeer van als Monique ’s ochtends zin heeft.

In het programma ‘Mijn gedacht’, een vaste rubriek in de ochtendshow Goeiemorgen Morgen! op Radio2, deelde Hazes zijn opmerkelijke ochtendregels: “Er wordt niet gezoend tijdens de ochtenddaad.” De rest van de dag is hij minder afstandelijk, het draait allemaal om die vroege uurtjes. “Na een goede nachtrust vind ik de adem echt heel vies. Het is voor mij een van de grootste afknappers, denk ik.”

Presentator Peter Van de Veire vroeg waar de geur volgens hem op lijkt. “Ik kan het niet benoemen”, lachte Hazes. Vervolgens opperde presentatrice Kim van Oncen: “Een dood vogeltje.” “Ja, ja. Ik vind dat zo erg”, bevestigde de zanger. Hieruit kunnen we concluderen dat Monique’s adem gewoon ontzettend stinkt. André liet weten dat iemand hem ooit een kusje wilde geven net na het wakker worden, maar dat hij weigerde hij direct na het ruiken van een container geur. “Ik geef dan liever een high five,” grapte hij.

Hazes gaat nog een stapje verder: “Eigenlijk vind ik de hele ochtendactiviteit gewoon niet ontspannend.” Mocht Monique hem ooit verleiden terwijl ze in een speelse bui is, “dan draai je allebei je hoofd weg. Dan is het plezier er een beetje vanaf, toch?” De zanger stond perplex toen de presentatoren beweerden er helemaal geen moeite mee te hebben. Van Oncen zit thuis namelijk met een opgewekte stinker: “Mijn man vindt het eigenlijk zelfs leuk, omdat het zo primitief is.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als André vindt dat zij stinkt, moeten wij dat van hem toch aannemen. Zelf vind ik ook dat ze er nooit lekker fris uitziet.

Je zult toch maar een interview geven waarin je vertelt dat je walgt van je partner. Weet je wat, ik walg van beiden .

Eigenlijk vertelt hij niets nieuws. Een oud lijk stinkt altijd.

Als hij vindt dat ze stinkt dan moet hij weg gaan bij haar.
Ze weet toch overal een oplossing voor dan moet ze er iets tegen doen.

Viezerik kan beter op zichzelf letten met zijn soa-genotsknots.
Dat is pas vies en ranzigggggg!!!!😬😳😜

Zeg dat wel ja, de viezerik.
Hij zal ook wel uit zijn bek stinken smorgens.
Zou bang zijn om een soa op te lopen bij die vreemdganger.