Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schoondochter Linda de Mol klapt uit de school over Jeroen Rietbergen


Er lijkt iets te broeien tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, en ze houden het allemaal buiten het zicht van de buitenwereld. Terwijl niemand in de De Mol-familie zich hierover uitlaat, doorbreekt Chelsey Weimar, de vriendin van Julian Vahle de zoon van Linda, nu de stilte en doet een opmerkelijke uitspraak.

Na de spraakmakende BOOS-aflevering over The Voice of Holland verbrak Linda vorig jaar de relatie met Jeroen. In eerste instantie ontving ze veel steun, maar toen ze samen met Jeroen in Parijs werd gespot, liet ze weten dat ze ‘iets te onderzoeken’ had met hem. Deze verklaring heeft veel mensen in verwarring gebracht.

Tot nu toe heeft niemand in de De Mol-familie enige hints gegeven over een mogelijke hereniging tussen Linda en Jeroen. Maar Chelsey, de schoondochter van Linda, heeft laten weten dat ze onvoorwaardelijk achter Linda staat. En dat geldt ook voor de rest van de familie. “Als familie staan we achter Linda!”, verklaart Chelsey in een interview met weekblad Story. “En ook achter Jeroen. Dat is wat familie doet wanneer de tijden moeilijk zijn. We steunen elkaar!”

Wat Julian, de zoon van Linda, precies denkt over deze situatie blijft een mysterie. Chelsey houdt haar lippen stijf op elkaar en geeft aan dat het aan Julian is om hierover te spreken. Ze benadrukt echter wel dat Julian, die vijftien jaar lang Jeroen als stiefvader heeft gehad, Jeroen niet zal laten vallen. “Dat is iets waar Julian over kan praten. Ik ga daar niet op in. Maar we staan voor hem klaar, dat kan ik wel zeggen.”

De komende tijd zal blijken of Linda en Jeroen erin slagen hun relatie nieuw leven in te blazen, en of Julian de hernieuwde band tussen hen zal accepteren. Hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, blijft voorlopig een mysterie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Linda maar een SOA test doet ,voor je het weet heeft Ze rot van hem.