Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato heeft het heel erg zwaar


Leontine Borsato heeft een emotionele dag achter de rug ter ere van haar overleden moeder. Haar moeder, Ria, zou gisteren 83 jaar zijn geworden. In een ontroerende post op Instagram deelt Leontine haar gevoelens en herinneringen aan haar moeder.

Mei blijkt een maand vol emoties te zijn voor Leontine, aangezien ze in deze maand zowel haar vader als haar moeder heeft verloren. Op 24 mei, de verjaardag van haar moeder, staat Leontine stil bij deze bijzondere dag. Ze plaatst een prachtige foto van haarzelf samen met haar moeder en schrijft: “24 mei, vandaag zou je 83 geworden zijn lieve mama! Ik hou van je tot de maan en terug.”

Op 19 mei 2017 is Ria overleden, en het was een paar dagen later dat ze op haar verjaardag, 24 mei, werd begraven. Leontine deelde destijds dat deze dag heel bijzonder was. Ondanks het verdriet was er ook een overweldigend gevoel van dankbaarheid. Op die dag hebben ze het leven van Ria op een letterlijke en figuurlijke manier gevierd.

De herinneringen aan haar moeder blijven Leontine koesteren, en het is duidelijk dat ze een speciale plek in haar hart heeft. Ze vindt troost in het delen van haar gevoelens en herinneringen met haar volgers op sociale media, en dit laat zien hoezeer ze haar moeder nog steeds mist.

Leontine’s post toont haar onvoorwaardelijke liefde voor haar moeder en de diepgaande impact die haar aanwezigheid heeft gehad. Het is een eerbetoon aan een bijzondere vrouw die ongetwijfeld voortleeft in de harten van degenen die haar hebben gekend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom moeten we dit weten, dit hebben heel veel mensen, komt toch ook niet in het nieuws. Alles om relevant te blijven, das pas zielig en zwaar.