Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthulling: Amalia erft temperament van Máxima en personeel is de dupe


Achter de stralende glimlach en gracieuze uitstraling van koningin Máxima schuilt een gedreven persoonlijkheid die haar werk als koningin uiterst serieus neemt. Echter, haar streven naar perfectie heeft soms tot opmerkelijke situaties geleid…

Onlangs onthulde royaltywatcher Jeroen Snel bij RTL Boulevard dat koningin Máxima een echte perfectionist is en dat dit soms tot verrassende uitbarstingen kan leiden. Zelfs het personeel moet oppassen wanneer zij haar afleiden tijdens haar bezigheden.

“Ze is ontzettend perfectionistisch. Als iets dan niet volgens plan verloopt en iemand, zelfs een bediende, haar afleidt, kan ze wel eens uit haar slof schieten,” onthult Snel.

Hoewel koningin Máxima bekend staat om haar warme en spontane karakter, zorgt ze er volgens Snel altijd voor dat ze het later weer goedmaakt. “Ze blijft toch die temperamentvolle Latina,” aldus Snel, zoals te lezen is in Party.

Koningin Máxima wordt bewonderd om haar intelligentie, humor en glamour, maar deze recente onthulling werpt een ander licht op haar persoonlijkheid. Haar streven naar perfectie brengt soms momenten van intense focus met zich mee, waarbij zelfs het kleinste detail haar uit haar evenwicht kan brengen en het personeel de gevolgen moet dragen.

Nu, met de opkomende rol van kroonprinses Amalia, rijst de vraag of zij dezelfde temperamentvolle trekjes heeft geërfd van haar moeder. Zal Amalia ook zo met de druk om kunnen gaan?

De rol van koningin gaat namelijk verder dan oppervlakkige verplichtingen, zo benadrukt Máxima. In een openhartig interview deelt ze enkele inzichten over haar functie en haar verwachtingen voor de toekomstige koningin…

Volgens Máxima is het koningschap een uitdagende taak die veel toewijding vereist. “Het is hard werken, zelfs meer dan mijn vorige baan bij een New Yorkse bank, waar ik dagelijks zestien uur werkte”, onthult ze aan Al Jazeera, zoals Party meldt. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke invulling…

“Iedereen geeft op zijn eigen manier vorm aan het koningschap, op basis van zijn of haar unieke capaciteiten”, voegt Máxima toe. Maar hoe zal Amalia haar rol invullen?

“Ik hoop dat Amalia haar talenten kan benutten en iets kan bijdragen op haar eigen manier. Elke koningin is anders en er is geen vast stramien”, verduidelijkt Máxima. “Het enige advies dat ik haar kan geven, is om haar passie en energie te volgen. Op die manier kan ze een positieve verandering bewerkstelligen”, leest Party.

Máxima is ervan overtuigd dat Amalia haar eigen pad zal bewandelen. “Ze zal het op haar eigen unieke manier doen”, benadrukt de koningin nu al. De toekomst zal uitwijzen hoe Amalia haar koninklijke rol vormgeeft, maar één ding is zeker: ze zal haar eigen stempel drukken op het koningschap en of ze haar personeel ook net zo zal afsnauwen als Máxima dat doet is afwachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze het temperament van haar moeder heeft, dan heeft ze de arrogantie van haar vader en oma.

Och, als Amalia uit haar slof schiet zijn de Spanjaarden binnenkort de dupe.
Dus waar maakt Jeroen Snel zich nou druk om.
Laat die sukkel zich nou bezighouden met de badpakkenkeuring.