Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Wordt Chantal Janzen bedrogen door haar man?


Chantal Janzen heeft alle details over haar bed avonturen naar buiten gebracht. De spraakmakende presentatrice heeft toegegeven dat haar drukke agenda een negatieve invloed heeft op haar intieme momenten. Volgens haar en haar man is dit echter geen probleem, maar haar volgers hebben zo hun bedenkingen. Suggereert Chantal hiermee dat Marco zijn verlangens elders bevredigt?

In haar recente column voor een toonaangevend tijdschrift heeft Chantal onthuld hoe haar succesvolle tv-projecten hun tol eisen op haar leven tussen de lakens. Soms belandt ze met haar partner Marco in een “concentratiebubbel” en kan er een lange periode zonder intimiteit volgen.

“Dit is misschien vergelijkbaar met het bekende gezegde over voetballers die het niet doen voor een belangrijke wedstrijd”, legt Chantal uit. “Alleen duren mijn ‘wedstrijden’ vaak langer dan negentig minuten. En als zo’n werkproject een maand duurt? Dan duurt het gewoon een hele maand.”

Tijdens de voorbereidingen voor het Eurovisiesongfestival bleef het opvallend stil tussen de lakens, onthult Chantal verder. “Wij doen het alleen wanneer we er echt zin in hebben, en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Ook prima.”

De onthullingen van Chantal hebben voor de nodige opschudding gezorgd nadat RTL Boulevard ze op Instagram deelde. Veel mensen speculeren nu dat Marco elders zijn pleziertjes zoekt. “Typisch een man die zijn genot elders vindt”, reageert een volger. En een ander voegt eraan toe: “Hij zoekt het wel buiten de deur. Jij kunt in je pyjama rondhuppelen.”

Dit is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over Marco’s avontuurtjes. Eerder heeft Juicechannel al eens gemeld dat Marco regelmatig de verleiding opzoekt bij andere vrouwen. “Hij houdt ervan om met andere dames naar hotels te gaan. En wat blijkt? Hij keert vaak terug met dezelfde dames”, onthulde het kanaal op Instagram.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is haar probleem zwakzinnige heks want ze heeft een hele grote bek over alles en iedereen

Ja logisch als zij steeds maanden geen wilde nachten wil.
Hij is niet voor niks regelmatig met vrouwen bij hotels gezien.
Domme Chantal zegt dat ditt goed voor hun werkt steeds langer tijd als non leven.
Hoe kan zij dit voor hen bepalen?
Voor een man is dut niet okay die gast verder rondneuzen.
Blijkbaar vibdt zin dat prima. Ze is namelijk nog steeds bij hem.

Thea
Iemand dom noemen en dan zelf zo schrijven ,beetje dom hoor !

Als jij de waarheid dom vindt…🤣🤣🤣
Foto’s zijn bij Yvon aanwezig van zijn hotelbezoek met vrouwen & info van hotelmdw’s.
Succes!

Julia ,
De waarheid is niet dom ,want de waarheid kan niet dom zijn ,een mens die iemand dom noemt ,en zelf niet kan schrijven vind ik ook niet zo slim .
Wat de man van Chantal doet zal mij verder worst zijn .
Jij ook succes hé.

Neem nog een borrel Bosch 🤣🤣🤣