Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland maakt gigantische blunder en schaamt zich kapot


Het lijkt erop dat Maxime Meiland niet goed heeft nagedacht voordat ze iets deed. Haar obsessie met belachelijke producten om je taille te versmallen is al lang geen geheim meer. Maar Maxime lijkt hier anders over te denken.

Ze denkt duidelijk niet goed na voordat ze iets onderneemt. En dat werd duidelijk op een recente foto die op het Instagram-account van haar vriend verscheen. Op de foto waren ze samen met hun kinderen aan het schommelen. Maar er ging iets helemaal mis. Degene die de foto’s van Maxime bewerkt heeft, heeft een enorme fout gemaakt. Maxime wilde dat haar achterwerk meer opviel, maar daardoor werd er per ongeluk een halve paal naast haar verwijderd.

Maxime Meiland schaamt zich blijkbaar rot voor haar achterwerk. Haar vriend, Leroy, plaatste deze foto als eerbetoon voor Moederdag, maar het is een behoorlijk gênant cadeau als je je vriendin zo in beeld brengt.

Bekijk hieronder de blunderfoto.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo zie je maar, dat bij de Meilandjes heel veel nep is. Dus ook de kont van Maxime op de foto’s. Ik snap niet dat Leroy, die zelf cameraman is dat niet gezien heeft. Het is nou niet iets waar je goed voor moet kijken.