Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia kiest voor vriendje in Spanje: Maxima woedend


Het lijkt erop dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is in het Nederlandse koningshuis. Het lijkt erop dat er momenteel een koninklijk conflict gaande is tussen koningin Maxima en haar oudste dochter Amalia.

Wat is er aan de hand? Naar verluidt wil Amalia graag naar Spanje verhuizen voor haar studie en om daar te wonen. Amalia zou in Spanje willen wonen vanwege de extra vrijheid die ze daar heeft. In Nederland voelt ze zich bedreigd en kan ze niet alles doen wat ze zou willen doen. Maar Maxima ziet het anders. Ze wil dat haar dochter in Nederland blijft, vooral nu er een discussie gaande is over de afschaffing van de monarchie.

Maxima is bezorgd dat als Amalia naar Spanje zou verhuizen, dit een teken kan zijn dat ze er geen zin meer in heeft en het Nederlandse volk in de steek laat. Dit is natuurlijk niet wat Maxima wil zien gebeuren, vooral niet nu de toekomst van de monarchie in Nederland onzeker is.

Het lijkt erop dat de twee in een flinke clash zitten en het is nog maar de vraag of Maxima haar dochter kan tegenhouden. Maar er is nog een wending in dit verhaal: verschillende bronnen vertellen ons dat Amalia een vriendje heeft in Spanje en dit de echte reden is waarom ze naar Spanje wil verhuizen. Het lijkt erop dat de liefde sterker is dan de plicht naar het Nederlandse volk.

Wat zal er gebeuren? Zal Amalia naar Spanje vertrekken en haar moeder teleurstellen? Of zal ze in Nederland blijven en haar plicht vervullen? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de spanningen tussen moeder en dochter in het koningshuis zijn flink opgelopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat gaan en waar bemoeit die heks zich mee wat mij betreft kan het koningshuis weg dan wel opgedoekt worden ze bestellen het Nederlandse volk ga weg en naar je eigen land toe

Ga de pot op

Och laat dat meiske toch lekker…. ze leeft ook maar 1 keer…

Hopelijk kiest Amalia voor zichzelf en gaan ze richting haar eigen geluk in Spanje. Amalia is veel slimmer dan iedereen denkt en die gaat zich niet aan een koningshuis vergooien dat toch al ten gronde word gericht door haar moeder en het WEF.