Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard shockeert kijkers met verschijning in badpak bij Shownieuws


De 20-jarige gravin Eloise van Oranje, nichtje van koning Willem-Alexander, heeft onlangs voor opschudding gezorgd door in badpak op televisie te verschijnen. In het programma Het Perfecte Plaatje, waarin bekende Nederlanders fotograferen, droeg ze een zwart badpak. Royaltykenner Jeroen Snel sprak van een ‘grensgevalletje’, en dat heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien.

De uitspraken van Jeroen Snel worden niet gewaardeerd door veel bekende Nederlanders. Ze vinden het ongepast dat een 20-jarig meisje wordt bekritiseerd vanwege haar badpak. Zo zegt televisiepersoonlijkheid Patty Brard: “Waarom niet gewoon lekker vanavond op televisie in je badpak?”. Om haar punt kracht bij te zetten, verscheen Patty gisteren zelf in Shownieuws in een zwart badpak.

Patty’s collega Dyantha Brooks durfde niet in badpak op televisie te verschijnen. “Nee, zo stoer ben ik toch echt niet,” aldus de presentatrice. Het Perfecte Plaatje-jurylid William Rutten noemde het echter moedig van gravin Eloise dat zij wel in badpak op televisie durfde te verschijnen.

Gravin Eloise zelf reageerde op de ophef door te zeggen: “Als je gewoon zin hebt om dit te doen, moet je dit vooral lekker doen.” Ze vindt het onnodig dat ze kritiek krijgt vanwege haar badpak en haar koninklijke afkomst. “Ik ben gewoon heel erg gewoon,” aldus de gravin.

De discussie over de badpakfoto van gravin Eloise heeft zelfs geleid tot de vraag of de monarchie nog wel houdbaar is als royals zich steeds meer als ‘gewone’ mensen gaan gedragen. Bridget Maasland vraagt zich af of het niet tijd is om de monarchie af te schaffen: “Ik denk dat ze toch mee moeten met hun tijd – hoe dan ook – en misschien, ik vind het pijnlijk om te zeggen, is het tijd dat er geen monarchie meer is.”

Hieronder de beelden van Patty bij Shownieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat menig vrouw er blind voor zou tekenen om op je 68e nog zo’n lichaam te hebben.
Als ik thuis kom en ze zit bij mij op de bank, jaag ik ze absoluut niet weg.
Patty, Eloise……Chapeau 👍

We mogen in dit land zowat niets meer zeggen of doen.
Mijn grootvader heeft z’n leven gegeven voor onze vrijheid, die nu door een aantal azijnpissers weer dreigt te verdwijnen.
We mogen kennelijk niet meer lachen en genieten van mooie gebeurtenissen.