Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek vernederd door gast aan eigen tafel


De bekende goochelaarsfamilie Kazan heeft weer voor flink wat ophef gezorgd in Nederland. Dit keer was het Steven Kazan, de zoon van Hans Kazan, die Eva Jinek flink voor gek zetten en dat allemaal live op televisie!

Steven Kazan lijkt als twee druppels water op zijn vader Hans, die al jarenlang bekend staat als een meesterlijke goochelaar. Het is dan ook geen verrassing dat Steven deze kunstjes ook in zijn bloed heeft zitten. Tijdens zijn bezoek aan de talkshow van Eva Jinek kon hij het dan ook niet laten om haar een paar keer flink voor paal te zetten.

Terwijl Jinek nietsvermoedend een vraag stelde, deed Steven alsof hij haar niet kon verstaan. Na een paar keer haar vraag opnieuw gesteld te hebben, kwam de aap uit de mouw: Steven toverde twee pingpongballen uit zijn oren. Jinek was compleet in shock en kon even helemaal niets uitbrengen. Toen ze uiteindelijk wel haar stem weer vond, riep ze: “Jeetje, gozer, alsjeblieft! Ik kan niet geloven dat je dit doet!”

Koude schouders Maar Steven leek zich niet veel aan te trekken van de woede van Jinek. Hij wilde simpelweg zijn magische kunsten vertonen en kon de verleiding niet weerstaan. Eva was echter genadeloos en besloot hem de koude schouder te geven. Ze zei: “Ik ga niet meer met jou praten.” Zelfs haar collega’s konden de gemoederen niet bedaren. “Dave, zeg jij er iets van, dat kan toch niet?” smeekte Jinek. Maar Dave leek het allemaal wel grappig te vinden en bleef lachen.

Hieronder kun je de beelden terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties