Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis doet schokkende onthulling over zijn ex Nicol


Peter Gillis doet een schokkende bekentenis: hij en zijn ex-vriendin Nicol aten niet alleen heel veel, maar dronken ook bizarre hoeveelheden alcohol weg tijdens hun relatie. Peter onthult dat ze op een avond samen wel tien flessen cava leegdronken en dat hij soms tot wel zeventig glazen bier per avond dronk.

“Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op”, vertelt Peter in een interview met weekblad Story. “Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken. Er waren avonden dat ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk. Niemand kon meer drinken dan ik.”

Maar het ging niet alleen om drinken, want Peter at ook zeer ongezond. Zo at hij zestien worstenbroodjes per dag, wat zelfs leidde tot een ziekenhuisopname in maart vorig jaar toen hij onwel werd. Toen artsen zijn eetdagboek bekeken, begrepen ze al snel waarom.

Zijn ziekenhuisopname was een wake-upcall voor Peter, maar hij besloot pas echt zijn leven te veranderen nadat de relatie met Nicol was gestrand. “Met Nicol ging ik veel uit eten en dat ging met een hoop drank gepaard. Sinds het over is met Nicol ben ik niet meer uit eten geweest, beweeg ik meer en eet ik gezond.”

Het lijkt erop dat Peter nu zijn leven weer op de rails heeft en gezonder leeft. Maar de vraag blijft of Peter zijn gezondere levensstijl volhoudt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet alleen snollekenicolleke de schuld geven van je varkensgewicht. Want je was er zelf bij.Je bent geen haar beter.