Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Drama in huize Meiland: Maxime is woest op haar vader


De breuk tussen vader en dochter Meiland heeft voor heel wat ophef gezorgd. Maxime heeft in haar biografie namelijk een pijnlijke bekentenis gedaan over haar angst dat vader Martien opnieuw het gezin zou verlaten, zoals hij in het verleden deed. De uitspraak heeft Martien diep geraakt en hij reageert emotioneel in een interview met Weekend.

Martien benadrukt echter dat dit nooit meer zal gebeuren. “Nee, dat is al zo lang geleden en ik heb het verder zo naar mijn zin met de familie. We wonen goed en lekker”, aldus Martien. Hij heeft ook een duidelijke conclusie getrokken over zijn liefdesleven. “Dat zie ik niet meer zitten”, geeft Martien toe. “Uiteindelijk kom je op een punt dat je eventueel ook moet gaan samenwonen met zo’n man. Dat past gewoonweg niet meer in mijn leven.”

Voor Martien staat zijn familie op de eerste plaats en daar wil hij rekening mee houden. “Ik houd het liefste rekening met mijn eigen familie”, benadrukt hij. Het is duidelijk dat Martien niet van plan is om zijn gezin opnieuw achter te laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer houden jullie eens op telkens. Die familie Hazes en Meiland . Die mensen moeten iedere dag aandacht om van te kotsen nu ook dochter Maxime omdat der boek niet verkoopt. Walgelijk zooitje

“Ik houd het liefste rekening met mijn eigen familie”
Waarschijnlijk zijn bankrekening…

“Dan MOET je weer samenwonen met zo’n man. Niets moet, je kan samen ook heel gelukkig zijn zonder te samenwonen. Martien zal bang zijn dat als hij een relatie krijgt die man voor zijn geld zal gaan. Maar daar zal de rest van de familie Meiland wel een stokje voor steken.

Walgelijk familie dochter Maxime is net haar vader en oerdom kan niets normaals doen!