Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland doet schokkende onthulling over Marco BorsatoMartien Meiland haalt uit naar collega-BN’ers in zijn scheurkalender. De ster uit de realityserie ‘Chateau Meiland’ schroomt niet om zijn aversie voor Ruben Nicolai, Marco Borsato en Maarten van Rossem te uiten. Op de pagina van 8 januari van zijn scheurkalender noemt hij Ruben Nicolai de ‘vervelendste presentator van Nederland’.

Toen een journalist van weekblad Weekend Martien confronteerden met zijn opmerkingen, hield hij voet bij stuk. “Ruben zal vast een aardige man zijn en een heel lieve vader. Maar het is niet zo dat ik denk: er komt vanavond een tv-programma van Ruben, laat ik daar eens even goed voor gaan zitten”, aldus Martien.

Ook zanger Marco Borsato wordt niet gespaard in de scheurkalender van Martien. Hij noemt de zanger de ‘slechtste zanger van het land’. “Ik heb hem volgens mij weleens zien optreden in Noordwijkerhout en dan denk ik: nee, nee. Dat kun je weleens hebben, ik heb er gewoon niks mee. Marco kan me niet boeien, zijn stem niet, de liedjes niet. Nee.”

En Maarten van Rossem? Ook hij krijgt er flink van langs. “O, ik vind hem zó saai. En dat hangt dan in die stoel en nooit eens een beetje positief. Het is altijd negatief, ik hou helemaal niet van negatieve mensen. Probeer gewoon lekker vrolijk te zijn. En dan wordt hij aangekondigd, van: ‘Hier is-ie: Maarten van Rossum!’ Nou en dan kijkt hij in die camera… Nééé.”

Martien is niet bang om zijn ongezouten mening te geven over zijn collega’s, maar sommige van zijn uitspraken zijn toch wel erg hard en worden hem niet in dank afgenomen.

Deel deze juice!

12 Reacties

 1. gall & kwall

  de meest negatieve vent van holland zit te klagen dat anderen zo negatief zijn. wat een giller.
  de hele familie zeikland mag wel van de buis, vreselijke mensen.
  ze kunnen niks dan alleen maar zuipen en slecht praten over iederreen, vieze alcoholisten!!!!!!!!!!!!

 2. Simon

  Ik denk niet dat Marco Borsato zich daar iets van aantrekt, die gillende keukenmeid moet eerst maar eens in zijn eigen spiegel kijken, hij heeft er genoeg.

 3. Nou Martien..dit valt mij heel slecht tegen van jou…hoe durf jij ? ..

 4. Nanda

  Als u commentaar hebt op de familie Meiland , wees dan zo flink ook u naam boven of onder uw geklaag te schrijven.
  Uw schreeuwt haast in uw commentaar , dat het bijna lijkt dat u verschrikkelijk afgunstig bent.
  Stop daar toch mee dat lucht op , ( Sterkte )

 5. peter

  die zuiplap is een grote zeikert

 6. Yvon

  Weten we meteen hoe Maxime aan die uitspraken over BN’ers komt. Waarschijnlijk hebben ze die met de hele familie onder het genot van een fles of 2 per persoon een paar avonden BN’ers zitten afzeiken. En daar dan een scheurkalender van gemaakt en in het boek van Maxime gezet.

 7. Rob Groot

  Wijn zuipen zitten te promoten is altijd slecht. Alcohol tast je hersenen aan en dat is bij Martin wel te zien

  • Yvon

   Alcohol tast niet alleen je hersenen aan, maar je gaat er ook zo verlopen en oud uitzien van veel alcohol.

   • Joke

    Hoe verdien je je geld meilandjes
    En mensen blijven kijken
    Zelf ben ik geen fan van ze want er zijn belangrijkere dingen dan de meilandjes
    Of de familie Hazes laten we gewoon eens om ons heen kijken en elkaar helpen want daar schort ook een hoop aan

 8. Cisca

  Ik lees hier dat de mensen dit een “naar ” programma vinden. Maar ze weten er alles van, dus waarom kijken ze dan ? Alleen maar om er op af te geven ??? Vreemd toch he’? Als ik iets niet leuk vind kijk ik er niet naar !

Geef een reactie