Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis in het openbaar betrapt terwijl hij zijn behoefte doet


Peter Gillis heeft zichzelf weer in de nesten gewerkt! De beruchte ondernemer heeft al jaren problemen met justitie en gemeentes vanwege zijn bedrijfsvoering en nu lijkt hij ook nog eens de wet te hebben overtreden op een andere manier. Onze bronnen hebben ons verteld dat Peter Gillis onlangs werd gespot terwijl hij zijn auto aan de kant van de weg zette en aan het wildplassen was.

Dat klinkt ons heel bekend in de oren, want een tijdje geleden was Peter zo boos op de gemeentes die allemaal onderzoeken tegen hem in gang hebben gezet dat Peter in zijn Ferrari naar het gemeentehuis is gereden en daar tegenaan heeft staan plassen.  Peter staat er dus al om bekend dat hij een noitore wildplasser is.

De onscherpe foto van Peter die opnieuw aan het wildplassen is kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach hij had hoge nood t is hem vergeven 😅😅

WAT EEN KWAKBOL ZEG

Peter toch, skaamt oe eigu 🤨