Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis pist tegen gemeentehuis aan


Peter Gillis heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Zo gaan er in zijn privéleven de geruchten dat zijn Nicol al verschillende keren is vreemdgegaan. En Peter werd ook nog aangehouden omdat hij een pistool had liggen. Maar ook zakelijk lijkt Peter nu meerdere tegenslagen te krijgen.

Zo werd gisteren bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn.

Het  landelijk Bureau Bibob dat onderzoekt of iemand een vergunning verleent mag worden omdat hij vrij is van criminele activiteiten meldt dat er een grote kans bestaat dat Peter zijn vergunningen voor criminele doeleinden gebruikt. Hierdoor werd Peter zijn vergunning voor het  vakantiepark in Soerendonck ook al afgekeurd.

Nu was Peter zo boos op de gemeentes die deze onderzoeken allemaal in gang hebben gezet dat Peter in zijn Ferrari naar het gemeentehuis is gereden en daar tegenaan heeft staan plassen. Volgens het AD noemen de burgermeesters van de gemeentes waar Peter zijn parken heeft hem het toonbeeld van ondermijning.

De video van Peter die het gemeentehuis bevuilt kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tis een sneu mannetje. Wat nog erger is dat er blijkbaar een paar 100000 medelanders zijn die naar de serie kijken!!!

Aso.Massa is kassa ook gelijk van de buis af.Talpa reageert nog niet zeggen ze maar gaan af op de reactie van die aso.Hij herkent zich niet in de verhalen die rond gaan.Schei toch uit je ziet hoe dat ie omgaat met zn personeel.Mensen die krom moeten liggen om zo’n afzichtelijk chalet te kunnen huren en meneer die in zn pooierbak van een paar ton over het terein rijd en constant roept.catastoffe en controleren is beter terwijl niks op zn park deugt.Nee talpa alles voor de kijkcijfers ,schei toch uit.Dumpen die aso met zn Nicolleke en die waggelende pinguin van een zoon.Talpa zend is een x wat fatoenslijks uit ipv massa en kassa en die achtelijke hazes gerelateerde progamma’S

Asociaal

zijn vrouw kan niet vreemd gaan het is gewoon haar werk

heb nooit begrepen waarom deze volgevreten kwal op tv moest komen

niemand zat op deze asociale crimineel te wachten maar de Mol zou en moest deze mafkees een podium geven ondanks hevige protesten van zijn kijkers

dezelfde kijkers die protesteerden zijn nogal hypocriet aangezien ze wel blijven kijken naar deze troep, dus de doelgroep van SBS houdt het zelf in stand maar dat snappen ze niet
SBS kijkers zijn niet de meest heldere lichten[..]

de Mol zouden ook eens goed moeten doorlichten want er kleeft alleen maar ellende aan zijn programma’s

het feit dat hij met dubieuze en criminele aso’s in zee gaat zegt ook iets over de Mol zelf
walgelijke vent

waar is de cancelcultuur als je ze nodig hebt?

Hoe primitief ben je om zoiets te doen.Hij kan miljoenen hebben, maar het woord beschaving en fatsoen kent hij niet.
Zulke mensen horen niet op tv om nog een boel geld te krijgen.

Hij en Nicole profiteren over de ruggen van slecht behandelde en betaalde werknemers, ze blaffen iedereen af. Nog nooit iets vriendelijks uit deze hatseflatsende kelen gehoord. En de keus van Nicole was niet Peter maar zijn zoon Mark. Maar toen ze erachter kwam dat deze ook gewoon op de loonlijst stond heeft haar pijlen op die waggelende Peter gezet.