Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dionne Stax zou Jan Slagter chanteren bij Omroep MAX


Dionne Stax is momenteel de absolute ster van Omroep MAX en presenteert tal van belangrijke programma’s voor senioren. Weekblad Privé beschrijft de omroep zelfs als “Omroep STAX”. Maar niet iedereen is even enthousiast over haar overvloedige aanwezigheid op televisie.

Marc-Marie Huijbregts uit zijn frustratie in zijn podcast dat Dionne zoveel progamma’s presenteert bij omroep MAX: “Ik denk dat ze gewoon iets van Jan Slagter weet en hem daarmee chanteert ofzo, of uit een bezemkast iets.” Co-host Aaf Brandt Corstius voegt eraan toe: “Ze werkt zichzelf zo richting een burn-out.” Marc-Marie is het ermee eens dat Dionne zichzelf en anderen overweldigt: “Dat je denkt: Jezus, Dionne, hou je even in, ja.”

Maar het commentaar beperkt zich niet tot de podcast van Marc-Marie. Privé-sterjournalist Jan Uriot noemde Dionne zelfs een “slap toetje”. Hij vraagt zich af waarom Omroep MAX haar zoveel kansen geeft en beschrijft haar als “een beetje vanillevla. Een beetje een slap toetje, weet je wel. Meer vind ik het eigenlijk niet.”

Ondanks alle kritiek lijkt Dionne onverminderd door te gaan met het presenteren van een groot aantal programma’s bij Omroep MAX. Zal ze ooit een stapje terug doen of blijft ze volhouden? We zullen het moeten afwachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties