Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Peter Gillis betrokken bij grote vechtpartij op zijn vakantieparkPeter Gillis is op zijn vakantiepark Prinsenmeer betrokken geraakt bij een heftige vechtpartij. Volgens een bezoeker waren zowel Peter als zijn zoon Mark aanwezig tijdens het evenement. De avond liep echter dramatisch af toen een groep mensen het 14-jarige zoontje van de bezoeker tegenhield en vervolgens aanviel.

De moeder van de jongen schreef op Facebook: “Voor we het doorhadden lag mijn zoon op de grond nadat ze hem van achteren aanvielen en ze trapten hem in elkaar.” Ook de vader van het gezin werd aangevallen door de groep. Meerdere mannen zouden op hen ingetrapt hebben. Gelukkig kon de verstandelijk beperkte broer van de bezoeker de vechtpartij stoppen en de jongen ertussenuit halen.

Opvallend is dat Peter en Mark Gillis aanwezig waren tijdens de vechtpartij. De bezoeker heeft hen persoonlijk gevraagd of dit normaal is op hun park tijdens een familieweekend. Volgens haar begonnen de Gillissen direct hun eigen acties in te dekken. “Ze weten wat er zich heeft afgespeeld, maar begonnen gelijk hun eigen in te dekken dat er geen beelden zijn terwijl de camera er pal boven hangt.”

De bezoeker is woedend dat Peter geen actie onderneemt en heeft via Facebook hulp gevraagd om de daders te vinden. “Zodat wij namen, gezichten en vooral heel veel beelden kunnen krijgen van alles.”

Deel deze juice!
 1. Dan kun je toch zien dat hij een vuile vieze klootzak is.
  Hij is zelf geen haar beter met zijn shit parken.
  Hij moet voor die mensen gaan niet voor dat tuig.
  Allicht zegd hij dat er niets op de camera’s staat.
  Hij staat te veel negatief in de picture.
  Boven op de rest wat hem nog te wachten staat.

 2. s

  Ik dacht dat GILLIS had wat te maken met die ruzie… in iedergeval ik denk dat: de regering moet met een nieuwe wet over de«SCHOPPEN VERBOD, vooral schoppen tegen het hoofd»komen. Er zijn veel te veel berichten over SCHOPPEN/TRAPPEN geweest(bijv. die tragische sterf geval in SPANJE veroorzaakt door het schoppen in het hoofd van de slachtoffer).

 3. ger van der meij

  V – ik ben geen robot

Geef een reactie