Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Peter Gillis laat even zien wie er de baas is


Peter Gillis laat even zien wat voor een baas hij is met zijn nieuwe villa dat nu eindelijk klaar is. We zagen de villa al een paar keer voorbij komen in de serie Massa is Kassa. Toen ging Peter er regelmatig met Nicole langs om te kijken hoe de verbouwing ging.

In de onderstaande video is te zien dat de villa alles heeft wat je maar kunt wensen, van een wijnkelder tot een bioscoop en zelfs een sauna. Het lijkt erop dat Peter geen genoeg kan krijgen van verhuizen en het investeren in vastgoed. “Alles is aanwezig. Ik zie het als een goede investering”, aldus Peter.

De villa heeft echter ook een duister verleden. Het huis was eerder van zakenman Marcel van Hout, die in november 2017 werd doodgeschoten. Peter vertelt hierover: “Wat ik weet, is dat de moord midden in de nacht heeft plaatsgevonden.”

En terwijl Peter zich bezighoudt met het inrichten van zijn nieuwe huis, heeft zijn ex-vriendin Nicol ook niet stilgezeten. Zij probeert nu op haar eigen manier aan luxe te komen, onder meer door pikante foto’s te delen op OnlyFans.

Benieuwd naar het nieuwe paleis van Peter Gillis? Bekijk hier de rondleiding in zijn nieuwe villa!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grote klootzak

Inderdaad.🤮

Wat moet je alleen in zo’n groot huis? Of hoopt hij zo indruk op vrouwen te maken, met zijn steriele witte woning?

Laat hij het geld wat hij nog heeft maar besteden aan betere onderkomen. Achterstallig onderhoud en een tv/magnetron en meubilair uit het jaar 0. Parken zijn jaren geleden ook al in beeld geweest bij De vakantieman. Ook toen werden de mensen niet gehoord. Hij verrijkt alleen zich zelf.

Waarom is hij een klotzak
Hij verdiend op zij slimme manier goed geld
En zijn vakante parken zijn zijn voor de prijs
Het is geen 4 steren hotel
Als je weet of denkt hoe het daar is moet je er gewoon niet heen gaan
Of na de vakantie niet klagen
Maar gelijk de eerste dan een klacht in dienen
Ga maar eens naar slagharen daar is ook wel wat op aan te merken
Overal is vaak wel wat
Ik gun die man het wel wat
Ik heb geen afgunst hoe hij geld verdien 👍

Nu in het Nederlands graag, snappen wij ook wat je bedoelt.

😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅

Dus oplichting is prima manier om je geld te verdienen. Uitbuiting,belastingontduiking op groote schaal.
Spoor je ook niet