Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk komt er eindelijk achter waarom ze een zuurpruim isWendy van Dijk weet inmiddels dat haar tv-carrière vergane glorie is. Als Wendy een tv-programma presenteert op SBS6 dan zijn de kijkcijfers dramatisch slecht. En met haar mega salaris van meer dan 1 miljoen euro per jaar is ze ook nog een enorme kostenpost voor John de Mol.

Maar nu kort geleden Erland Galjaard de man van Wendy is ontslagen als directeur bij Talpa lijkt Wendy binnenkort ook aan de beurt te zijn. Het was namelijk haar man die altijd haar hand boven haar hoofd hield.

Wendy is zich in ieder geval al aan het voorbereiden op een carriere switch. Ze is nu voornamelijk bezig om een gezondheidsgoeroe te worden. In een interview met de Weekend laat ze er het volgende over weten.

“Ik vind de combinatie zo fijn omdat ik mijn tv-werk heel leuk vind, maar als dat zou stoppen, dan hoop ik dat al het andere op deze manier kan blijven voortbestaan”

“Naarmate ik ouder werd, ontstond er een eigen zoektocht naar welke voeding bij mijn lijf past, waar ik tegen kan en wat mij energie geeft.”

“Ik vind: schoonheid komt van binnenuit en dat blijkt uit alles. Als je goed beweegt en goed op je voeding let, afgestemd op wat voor jou goed werkt, dan ga je stralen. Ik had vroeger huidproblemen, ik wist niet dat ik een lactose-allergie had, om maar wat te noemen.”

“Als je daar op een gegeven moment achterkomt en goed bent voor jezelf, door op tijd op de rem te staan bijvoorbeeld, dan kom je al een heel eind. Geluk staat eigenlijk voor dat je weet wat voor jou werkt, dat is heel belangrijk.”

Laatst kon je nog lekker gezellig met Wendy gaan wandelen en kreeg je nog gratis een wandelboekje van haar mee als je je persoonlijke gegevens achter liet, want ze wil je natuurlijk wel nog later dingen kunnen aansmeren.

Deel deze juice!
  1. Simon

    Leuke smoes, maar helaas voor haar trappen we er niet in. Het gaat tijd worden dat ook zij ontslag krijgt, ze is echt verschrikkelijk met dat kinderachtige stemmetje van haar. Net alsof iedereen een kleuter is.

Geef een reactie