Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De man van Wendy van Dijk op staande voet ontslagen door Talpa


Eerder lieten we al weten dat Wendy van Dijk alleen nog kansloze tv-formats mag presenteren bij Talpa. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten. Maar inmiddels is er een relatiecrisis tussen haar en haar man en hangt haar carrière aan een zijden draadje doordat haar man op staande voet ontslagen is door John de Mol.

Erland zegt dat hij er zelf voor kiest om op te stappen. Maar wij horen dat dit niet klopt. Door alle tegenvallende resultaten bij SBS6 het vlaggenschip van John de Mol en doordat de fusie tussen RTL en Talpa niet doorgaat moet Erland het schip ruimen.

Dat de fusie niet doorgaat is heel slecht nieuws voor John de Mol, omdat hij een hele goede deal met RTL had bezegeld voor Talpa. Nu moet John dus zelf weer Talpa uit het slop trekken. Wat hij al jaren probeert, maar continue niet lukt.

Iedereen ziet welke programma’s er scoren op SBS6 en dat zijn voornamelijk de reality low budget programma’s zoals De Meilandjes, Massa is Kassa en Vandaag Inside. Maar John lijkt alleen maar gefocust te zijn op het maken van grote entertainment programma’s in een studio. Daarmee slaat hij helemaal door en volledig de plank mis en lijkt hij de identiteit van zijn eigen zender niet te erkennen.

Maar goed nu Erland ontslagen is zal het niet lang meer duren voordat Wendy van Dijk ook haar koffers moet pakken. Wendy verdient natuurlijk een mega salaris en het enige programma dat een beetje scoort en wat ze presenteert is ‘Wie van de Drie.’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zij heeft zich omhoog gen**,,,kt. Dat is algemeen bekend.
Zonder haar sugardaddy is zij nergens qua carrière.
Zal voor haar binnenkort ook finito zijn.
Lekker rentenieren met haar kerel.
En haar wonden likken.😝

Kan t een onsje minder.

Ze is niet mijn favoriete presentatrice.
En dat ze. een miljoen p j verdient voor die pulp die zij presenteert is wel erg veel.
Haar tijd is ondertussen wel geweest, tijd voor de nieuwe generatie.
Het zou heel leuk zijn om deze botox gevulde koppen te vervangen voor nieuwe frisse koppies.😄😋😁