Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen bedrogen door haar partnerTegenwoordig plaatst Chantal Janzen ook elke poep en scheet online van een verkoudheid tot allemaal andere onzinnige dingen. We mogen toch wel concluderen dat Chantal graag van veel aandacht houdt en er alles aan doet om dit te krijgen.

En dit is nu ook weer het geval, want in haar eigen blad &C vertelt ze een verhaal over hoe ze vroeger is bedrogen door een man.

Chantal zegt er het volgende over:

,,Diep in je hart voel je wat er aan de hand is. Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde.”

Chantal laat weten dat ze een keer thuis kwam en een gebruikte condoom in de prullenbak vond. Ze wachtte tot haar partner thuiskwam en confronteerde hem hiermee. Chantal wist dat het fout zat, maar volgens haar zelf was ze nog jong en dacht ze dat ze er wel uit zou komen met haar toenmalige partner.

Chantal vertelt er alleen niet bij om welke ex het van haar ging. Overigens gaan er nog steeds verhalen rond dat haar huidige man ook vreemd gaat.

Deel deze juice!
  1. ikkem

    Straks gaat ze eigen uitwerpsel of die van haar ‘partner’ laten analyseren en het uitslag in eigen krant publiceren.
    Totaal oninteressante vijf ondanks barbiepop strevende uiterlijk.

Geef een reactie