Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat de man van Chantal Janzen vreemd? Bizar verhaal duikt op


Op de website van ‘vriendin.nl’ staat een verhaal over de man van een bn’er die vreemd zou gaan terwijl zijn vrouw op de televisie te zien was. In het artikel wordt uiteraard niet verteld om welke bn’er het gaat.

In het verhaal verteld een anonieme vrouw over een affaire met de man van een hele bekende vrouwelijke bn’er. Als het tweetal elkaar stiekem zagen keken ze soms zelfs samen naar de tv en zagen ze de vrouwelijke bn’er en dat was heel bizar volgens de anonieme vrouw die de affaire had met deze man. Deze vrouw wist dat het fout was, maar ze was zo verliefd dat ze er geen weerstand tegen kon bieden.

Op Twitter en Instagram wordt druk gespeculeerd over wie deze man zou kunnen zijn en daarmee ook welke vrouwelijke bn’er wordt bedrogen door haar vent. De naam die het meest wordt genoemd is de naam van Chantal Janzen. De juicekanalen lieten kort geleden al weten dat ze meerdere verhalen horen dat de man van Chantal Janzen vreemd zou gaan, maar dat verdween een beetje naar de achtergrond en hebben we verder niks meer over gehoord. Het is dus afwachten of er nog meer juice gaat opduiken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Viespeuk

Die vrouw, willens en wetens, zielig zulke vrouwen, straks komt ze dan met een verhaal, ze moeten zich schamen. En maar de mannen de schuld geven. Een rage tegenwoordig. Get a life

Hij heeft een mooie vrouw, maar toch gaat hij vreemd, dat is niet nieuw, dit verhaal gaat al langer rond.

Misschien dat enkele mannen ons vrouwen kunnen vertellen waarom de meeste mannen Vreemd gaan, zo dat wij zelf het ook begrijpen waarom mannen dat doen?

Is prinsesje ook nieuwsgierig naar de vrouwen die het bed delen met een vreemdganger? Zonder die vrouwen wordt het lastig vreemdgaan.

Omdat sommige vrouwen er voor open staan, en ondanks dat ze het weet, toch lekker de koffer in duiken.

Dag Prinsesje,

Wat mij betreft zijn dat mannen die feitelijk nog niet gereed zijn voor een vaste relatie.

Elke relatie verandert van een in het begin een spetterende walhalla (verliefdheid) tot een rijdende trein met een vast traject en diverse doch bekende stations (houden van). Maar de waardering hiervoor lijkt te zijn verdwenen.

Sommige mensen (veelal mannen) zijn ‘verslaafd’ aan het gevoel van verliefdheid (of misschien aandacht) wat gewoon een chemisch proces is in je hersenen. Zij vergeten te genieten van de veilige, stabiliteit oftewel ‘het houden van’. Echter deze drift gebied door een overdaad aan testosteron geeft mannen het gevoel weer energiek en jong te zijn.

Daarnaast speelt bij veel mannen de enorme jagersdrift gevoed door het hormoon testosteron. Ze misbruiken hun (machts)positie om die zogenoemde jagersdrift te temmen. Hoe meer en jager als buit heeft geschoten, hoe groter de trots. Dit is in mijn ogen het gedrag van deze mannen.

Dit zonder te beseffen wat ze kapot (op dat moment) maken aan hun eigen, broodnodige stabiliteit, waar dit soort mannen absoluut ook niet zonder kunnen. Dit is letterlijk het gezegde dat veel mannen hun zak achterna lopen. De begeerte neemt het over van het verstand.

Ben zelf man en heel bewust tot mijn 41-ste vrijgezellig geweest. Mijn leven zonder partner verkoos ik boven en leven met een partner (in mijn geval een vrouw). Dat was voor mij helemaal okidoki.

Toen kwam de dag dat je wel plots je soulmate tegenkomt en dat veranderde mijn hele leven. Yep, ik zit samen met mijn lief in de trein met een vast traject en vaste stations. Heerlijk vinden wij dat! Wat zo mooi is dat we samen een treinkaartje kunnen komen naar een ander traject en andere stations! Dit is zo genieten en daar kan absoluut geen slippertje of buitenechtelijke relatie tegenop.

Mijn devies voor de mede man: Begin pas aan een relatie als je zeker weet dat jij je ontembare, wilde vosharen wel hebt getemd. Daar heb jij veel meer lol aan en je partner ook.

Oh ja, één dingetje is dat je in je relatie wel blijft praten over wat dan ook. Vinden veel mannen ook echt moeilijk en dan zoeken naar een makkelijk oplossing buiten…

– JHS