Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes gaat weer vreemd en zet Monique zwaar voor schutEen paar dagen geleden plaatste Andre Hazes een hele liefdesverklaring over Monique op zijn Instagram account inclusief een foto waarop de twee aan het zoenen zijn. Hiermee maakte Andre dus officieel bekend dat hij en Monique weer een stel zijn voor de zoveelste keer.

We zijn inmiddels de tel kwijtgeraakt hoe vaak die twee uit elkaar zijn gegaan en daarna weer bij elkaar kwamen. Het is de vraag hoe lang het dit keer gaat duren. Of is het echt weer een publiciteitsstunt zoals Yvonne Coldeweijer beweert voor het tweede deel van de docu van Andre wat dan volgens Yvonne zal eindigen met een bruiloft tussen hun.

Maar er is nieuws, want Andre was te gast bij radio 538 en daar zegt hij een ‘vorm’ gevonden heeft met Monique en het helemaal niet over een relatie heeft. Frank Dane de presentator vraagt of Andre daarmee bedoelt dat ze friends with benefits zijn waarop Andre bevestigend antwoordt.

Dus Monique laat zich voor de zoveelste keer gebruiken door Andre. Daarnaast was er ook nog een volger van Monique die haar waarschuwde dat Andre contact heeft met een dame genaamd Abigail. Deze Abigail is geen onbekende, want ze reageert altijd op de foto’s van Andre. En Monique die heeft het nakijken, want volgens Andre hebben ze geen relatie.

Deel deze juice!
 1. Eppo

  Ik reageer toch ook ,en heb geen relatie met Monique.
  Deze pracht/ kracht vrouw snapt dat Andre een Rocker is met zijn up,s en down,s .
  Leef alsof het je laatste dag is ,pak alles wat je kan. Leef.

 2. Joke

  Kan er niet eens geen huilebalk gezicht van haar verschijnen ?Ze is toch zelf schuld om iedere keer in zijn “mooie”praatjes te tuinen.
  Wordt eens verstandig en denk aan je zoontje en trek je terug uit de media,zo belangrijk ben je niet.

  • Joke wie ben jij om te zeggen dat ze uit de media moet blijven!! En de kleine man kom niks tekort ook aan liefde niet dus waar maak jij je druk om..als je ze niet zo belangrijk vind verwijderd het dan gelijk of Scroll door…nou nog een fijne dag droeftoeter!!

  • Francien

   Nu huilt ze nog, straks gaat zij krijsen omdat het haar nog steeds niet lukt hem in haar klauwen te krijgen. Heeft nog steeds niet door dat hij in zijn brief heel duidelijk is geweest hoe hij over haar denkt of is zij zo verschrikkelijk verblind door het geld?

  • Gezellig met benefits.Hoop dat dan alle eventuele nieuwe partners dat vooraf ook weten .Of mee mogen doen .Hilarisch die fam . Lekker duidelijk ok voor dat kind dan .( Vind ik dan wel weer sneu )

  • Tiny

   Joke dat kan je beter tegen die sneue Van Snollen zeggen. Die overal rondhangt waar haar oude scharrel is.
   Zielige stalker.🤣🤣

 3. Rachel

  Hij gaat niet vreemd. Hun nieuwe vorm is: Moniek ligt op maandag klaar voor hem in een gele slip, de rest van de week doet hij waar hij zin in heeft en speelt hij af en toe een betrokken vader voor de kiekjes op IG.
  Die Moniek is echt te triest voor woorden, een echte deurmat. Maar je moet wát voor de aandacht en een paar snoepreisjes per jaar nietwaar?!

 4. Judith

  Monique voor schut gezet door André? Hoe kom je erbij! Doet ze zelf, dagelijks

Geef een reactie