Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Er is aangifte gedaan tegen Nicol Kremer, dit loopt compleet uit de handNicol Kremer de ex van Peter Gillis is bijna dagelijks te zien met haar nieuwe vriend Mike. Ze gaat dan samen met haar vriend live op TikTok en reageert op wat volgers tegen hun zeggen of aan hun vragen.

Ook gisteravond was het weer zover en een volger vroeg wat Nicol van Dennis Schouten vond. Mike nam het woord en begreep niet dat er mensen zijn die donaties aan Dennis overmaken zodat hun programma kan blijven bestaan. De twee hebben het over het boycotten van Dennis. Maar dan opeens zegt Mike dat Dennis aan kinderen heeft gezetten. Nicol knikt en zegt ja en hij stuurde foto’s van zichzelf naar minderjarige meiden.

Dennis was hier snel van op de hoogte gebracht en zei dat hij aangifte tegen Nicol gaat doen om deze beschuldigingen. Nicol heeft een hekel aan Dennis en dat komt omdat, Dennis en Jan Roos toen hele pikante foto’s van Nicol toonde in hun programma die ze op de één of andere manier in bezit hadden gekregen. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Deel deze juice!
 1. peter

  Nicol Kremer is gek wil zeker geld nodig hebben die vriend zal ook wel niet 100% zij als die zoe zo afgedankte mongool neemt

 2. Yvon

  Kan Nicol niet gewoon gaan werken zoals elk normaal mens. Ipv elke dag op Tik-Tok te bedelen voor geld.
  En ook nog op zo’n manier wraak willen nemen omdat ze vreemd ging en dat is uitgelekt, is helemaal triest. Ik ben overigens geen fan van Dennis en Jan Roos, en zit al helemaal niet op Tik-Tok.

  • Anna

   Snap niet dat mensen geld geven aan zulke mensen die bedelen.Er is genoeg werk te vinden maar daar is ze waarschijnlijk te lui voor.Had wel een luxe leven bij Petertje al moest ze slaag daarvoor op de koop toe nemen.Arme kinderen met zo’n moeder

Geef een reactie