Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Pikante foto’s Nicol toch uitgelekt, Peter Gillis is er klaar mee


Gisteren lieten we weten dat Dennis Schouten en Jan Roos meer bewijs hebben dat Nicol de vriendin van Peter Gillis is vreemdgegaan. Ze zou namelijk pikante foto’s naar haar minnaar hebben gestuurd en Peter Gillis is woest.

Gisteren was nog niet helemaal duidelijk of Dennis en Jan deze foto’s in bezit hadden. Maar dat hebben ze en ze hebben ze zelfs getoond samen met de chat gesprekken die Nicol had met deze man.

Opvallend was dat Nicol deze man leerde kennen in een slijterij toen ze met Peter daar drank ging kopen. Het lijkt er in ieder geval niet op dat Peter Gillis dit over zich heen zal laten gaan.

Hieronder de video waarin de pikante foto’s van Nicol samen met haar chat gesprekken worden onthult.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch lachen gieren brullen met die familie.
Weet niet wat er waar is, volgens mij heeft Nicole Peter in de tang met die aangiften van mishandeling.
Want als hij veroordeeld word kan hij het helemaal schudden.
Ze probeert er zo veel mogelijk uit te slepen.

Wie zo past en te koop loopt op zo,n arrogante manier te showen in niet alleen deze tijd van inflatie waar de gewone mens zijn dubbeltjes 10 keer om moet draaien verdiend niks anders als de platschop vol op zijne neus. Peter en Nicole moeten zich diep schamen en eens aan goede doelen hun geld en tijd besteden. Gewoon walgelijk Hoge bomen vangen veeeeeeel wind maar uiteindelijk verliezen ze tegen de winter hun bladeren net als fam. Gillis.Ik wens hun veel sterkte bij de afhandeling in hun rechtzaken en de rechter die uitspraak doet een heldere blik in gerechtigheid

Peter laat je toch niet zo in met Nicol ze wil trouwen zodat ze jou geld kan bemachtigen.
Je laat je meeslepen bang om haar te verliezen

Wat een schijt bericht Nicol iedere keer een andere vriend maar iedere keer de zelfde foto er bij en is het wel Nicol op de foto die gold digger