Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol kotst op Peter Gillis: ‘Vuile gore viezerik!’


Gisteren bleek dat Peter Gillis en Nicol heftige bonje hebben gehad, omdat Nicol een andere vent schijnt te hebben. Ze was namelijk met haar nieuwe vriend gespot in Bergambacht en zijn daar gaan eten bij Hof21 en later nog naar een cafe gegaan. De nieuwe vriend van Nicol zou ene Mike zijn die een barbershop heeft in Schoonhoven.

Inmiddels zijn er al foto’s en filmpjes uitgelekt van Nicol met deze vent. Op één filmpje staan ze te zoenen in een café en in een ander filmpje zit Nicol naast hem in de auto terwijl hij zichzelf opneemt praat Nicol er per ongeluk zachtjes doorheen.

Dus het lijkt echt einde oefening tussen Peter en Nicol. Maar we kunnen het stel nog wel bewonderen in de serie Massa is Kassa. Gisteren was er weer een nieuwe aflevering te zien en toen ging Nicol even helemaal los op Peter.

Peter pakte Coco op het hondje van Nicol toen hij aan de eettafel met Nicol zat koffie te drinken. Peter en Nicol waren net terug uit Afrika en blijkbaar had Coco hun gemist.

Maar Peter liet Coco met zijn tong heel het gezicht van Peter aflikken en dat vond Nicol ontzettend goor. Ze maakte Peter uit voor een enorme viezerik en ze moest er zelfs bij kokhalzen.

Het is overigens nog maar de vraag of we Nicol terug gaan zien in een nieuw seizoen Massa is Kassa nu ze een andere vriend heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Houd toch eens op om over die aso’s iets te publiceren

Wat denk je nou zelf, GEEN INTERESSE …ik kijk nooit dus ik zal nu ook niet kijken naar die kneuzen… 🤮😠

Ik las dat de kijkcijfers veel lager waren gisteren.
Het is een grote poppenkast.
En dat Nicole een andere vent heeft sinds september.
Dat mensen daar nog naar kunnen kijken , ze zijn toch niet geloofwaardig.

Vreemd, ze zeggen dat ze niet kijken en geen interesse hebben en toch weten ze overal van. Als het mij niet interesseert kijk ik niet en reageer ik niet want ik weet er dan niets van af. DUS VREEMD !!!

Niet allen een viezerik ook een kwalle bal en hufter