Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis reageert furieus op affaire Nicol met nieuwe vriend


Dat het niet goed gaat en zelfs uit schijnt te zijn tussen Peter Gillis en Nicol weten we inmiddels. Maar Nicol lijkt nu ook al een andere vriend te hebben.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Nicol wordt gespot met een andere man. Zo is ze een keer gezien zoenend op een parkeerplaats met een vreemde man en was er bloedbonje toen Peter erachter kwam dat Nicol pikante foto’s naar haar minnaar stuurde.

Dennis Schouten en Jan Roos hadden namelijk de vermeende pikante foto’s van Nicol die ze naar haar minnaar had gestuurd gepubliceerd. Maar niet alleen de foto’s ook de chat gesprekken die Nicol met haar minnaar had gehad werden gepubliceerd. Nicol leerde haar minnaar kennen in een slijterij toen ze met Peter daar drank ging kopen.

Maar het lijkt erop dat Nicol nu en andere vent aan de haak heeft geslagen. Ze is namelijk met haar nieuwe vriend gespot in Bergambacht en zijn daar gaan eten bij Hof21. De nieuwe vriend van Nicol zou ene Mike zijn die een barbershop heeft in Schoonhoven. Volgens verschillende bronnen is Peter woedend op Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is iedere keer het zelfde verhaal.
Nicole heeft een ander , het word iedere keer ontkent.
Dit is zeker om de kijkcijfers van die serie van hun.
Zo lang die serie loopt doen ze alsof.
Alleen om het geld doet Nicole nog mee.

Peter schept altijd op dat hij weer lekker gehasseflats heeft, maar ik denk dat hij het niet meer kan en dat Nicol daarom steeds andere mannen heeft. Hij word steeds zo boos omdat het niet openbaar mag worden van hem. Want als ze zo gelukkig zijn met elkaar hoeft ze niet vreemd te gaan en dit is hun afspraak hier over, daarom neemt ij haar ook steeds weer terug.

Die serie blijft gewoon doorlopen want die pinguin heeft pas goed gesprek gehad bij dat mooie bedrijf talpha liet ie op zn insta weten.En portemenee Nicolleke laat ie gewoon dr gang gaan zolang ze hm maar afentoe aan zn trekken laat komen in de hatseflathut.