Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andra Hazes misdraagt zich flink in restaurant, gasten zijn woest


Andre Hazes is druk bezig met het opnemen van een nieuw album waarmee hij een hele nieuwe weg wil inslaan. Het zal niet meer Andre de volkszanger zijn maar het wordt veel moderner en gaat meer lijken op de liedjes die Nielson zingt.

Andre liet weten dat hij een hele week op schrijfkamp is met zijn nieuwe team van liedjesschrijvers. Vandaag zat de week er dan eindelijk op en Andre liet weten dat hij een paar keer gehuild heeft, maar zich vooral flink misdragen heeft.

Gisteren waren Andre en zijn team van liedjesschrijvers als afsluiter gaan eten in een restaurant en daar deed Andre samen met het groepje echt heel achterlijk.

In het filmpje hier beneden kun je zien dat ze aan een tafel zitten te eten totdat iemand aan tafel op een fluitje blaast. Dan staat het groepje op en beginnen ze opeens elkaar vast te houden en te dansen en te springen en te schreeuwen.

De gasten van het restaurant zijn met stomheid geslagen en hebben geen idee wat er nu gebeurd of hier de bedoeling van is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat joch is echt een kleuter
En ook zo dom

Zielig zooitje negatieve aandacht is ook aandacht en dat is het enige wat hij echt kan. Aandacht trekken op de onmogelijkste manieren.

Ik hoop dat er veel ouwe fans afhaken van haxes

Dit hoop ik ook want wat dit moet worden daar heb ik mijn twijfels bij .
Mannen van rond de dertig die zich zo gedragen,dat is niet normaal.Ik had ze het restaurant uit gestuurd

Als ik daar was geweest had ik hem te kakken gezet! Wat een zielig, misselijk, kinderachtig kereltje is dat zeg🤮🤮

AndrA?🤣

omg wat n kneuzenshow!

vier kleuter-jochies in allen hetzelfde jogging-setje van de kleuterafdeling bij C&A en die alle vier enorm om aandacht verlegen zitten, zoals alleen om aandacht jengelende kleuters kunnen.🫣

dat die moniek hier een vochtige omaslip van krijgt, zeg. wat een giller! 🩲🤣
zo’ n debiele kleuter naast je op je bank en in bed [als ie niet een ander ligt aan te duwen]😝

met dit fimpje en die andere kinderachtige shitshow filmpjes laat hij alleen maar zien dat hij geen steek veranderd is, de kneus 🤮